I första mötet för en vecka sedan var jag övertygad om en kontrollerad och välspelad match från Chelseas håll. Spelade Chelsea att vinna mot noll – 3-0 slutade matchen.
Här tror jag på en desto mindre målglad tillställning, dock lika kontrollerad! Men en rätt slätstruken tillställning.

Sarri och Chelsea verkligen spela på resultatet från första mötet. Det är mer eller mindre klart och Londonlaget behöver inte gå allt för offensivt här. Sarri lär inte direkt köra bästa laget heller. Giroud och Hudson-Odoi bör få en startplats men krutet bör läggas på defensiven.
Chelsea kommer senast från 1-1 mot Wolves i ligan. Chelsea hade många chanser men fick aldrig in det avgörande målet. Det offensiva spelet har inte riktigt sprudlat de senaste omgångarna, dock har resultaten varit bättre än under formsvackan i januari/februari.

Dynamo Kiev hade inte många chanser i första mötet och bör gå för det mer på hemmaplan, men Chelsea är ett kompakt och defensivt skickligt lag. Jag tror att de hela tiden kommer försöka sakta ner tempot och hålla mycket i boll.

Möjliga startelvor
Dynamo Kiev:
Boyka
Mykolenko, Shabanov, Burda, Kedziora
Sydorchuk, Shepelev
Verbic, Shaparenko, Tsygankov
Rusyn

Chelsea
Kepa
Zappacosta, Rudiger, Christensen, Alonso
Kanté, Kovacic, Loftus-Cheek
Hudson-Odoi, Giroud, Willian

Funderade först på en dubbelchans på hemmalaget men jag tycker de såg alldeles för dåliga ut på Stamford Bridge förra veckan. Chelsea lär ändå ligga redo på kontringar med Willian och Hudson-Odoi på kanterna men krutet kommer läggas på defensiven här.

Spel: Under 2,5 mål till 1,72 hos bet365 .

Twitter@ Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip