SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Fredagsmatchen i den spanska La Liga hämtas från Estadio Municipal de Ipurua där Eibar tar emot nykomlingar Cadiz. Båda lagen har fått en bra start och imponerat i sina senaste ligamatcher. Efter sju spelade omgångar har Eibar kammat hem åtta poäng medan Cadiz har skrapat ihop hela elva poäng - vilket är över all förväntan med tanke på den truppen som de har. Cadiz har också haft alla marginaler med sig och detta varar dock inte för alltid. Formstarka Eibar ska kunna sätta stopp för detta.

Tränaren Jose Luis Mendilibar fick en dålig start på säsongen där det blev tre förluster på de första fyra matcherna. Då ändrade han Eibars taktik genom att faktiskt spela en mer offensiv fotboll med en 4-2-3-1 formation, där de tre mittfältarna bakom forwarden flyttades betydligt högre upp i planen. Det som skedde därefter var att Eibar vann med 2 - 1 mot Valladolid, spelade mållöst mot Osasuna och tog samtliga tre poäng borta mot Sevilla i 1 - 0 vinsten. Jag tror att Mendilibars genidrag håller i sig.

Samtidigt har Cadiz överraskat stort och imponerat i de flesta av sina matcher, där de har tagit tre segrar, två kryss och förlorat två gånger. De har försvarat sig väl och bjudit på hårt motstånd när de har mött till och med de bättre lagen. Cadiz har segrar över Huesca, Athletic Bilbao och Real Madrid, samt att de har tagit poäng hemma mot Villarreal i sin senaste match, som slutade mållöst. Efter Eibar matchen har de ett tufft schema där bland andra Atletico Madrid, Real Sociedad och Barcelona väntar.

Det konstigt med Cadiz är att de har vunnit sina samtliga tre bortamatcher, men på hemmaplan har de ännu inte vunnit utan spelat oavgjort i hälften av matcherna och förlorat de övriga. Att Cadiz ska ta en fjärde raka bortaseger i La Liga tvivlar jag starkt på. I mitt tycke är Eibar det klart bättre laget. När de dessutom är formstarka finns det en stor chans att de på hemmaplan vinner detta möte. Därmed lägger jag ett spel på en Eibar seger på asiatisk handikapp 0, med en försäkring på pengarna tillbaka vid oavgjort i matchen. Det blir alltså en förlust vid en Cadiz seger och vinst vid en Eibar seger i matchen.

Speltips Eibar - Cadiz:
1 asian hcp 0 (insatsen tillbaka vid kryss) - odds 1.70 hos bet365 .

bet365 livestreamar matchen.

---
Bekräftad startelva - Eibar:
Marko Dmitrovic, Alejandro Pozo, Paulo Oliveira, Esteban Burgos, Anaitz Arbilla, Pape Kouli Diop, Sergio Alvarez, Kevin Rodrigues, Bryan Gil, Takashi Inui & Kike.

Bekräftad startelva - Cadiz:
Jeremias Ledesma, Alfonso Espino, Juan Cala, Fali, Carlos Akapo, Alex Fernandez, Jens Joensson, Jose Mari, Salvi Sanchez, Alvaro Negredo & Anthony Lozano.
---

This is the stats tab
This is the post tip