bet365 livestreamar matchen.

Lunchmatcher i den spanska La Liga är alltid sevärda, i synnerhet när mindre lag möts och har allas ögon på sig. Denna gång är det Eibars tur, som tar emot Real Valladolid på Ipurua Municipal Stadium. Till saken hör att Eibar är det fjärde bästa hemmalaget i ligan, där de nästan gör 2 mål per match, i snitt. Real Valladolid är ihop med Celta Vigo ligans formsvagaste lag med 9 insläppta mål på de 3 senaste matcherna, så Eibar ska ha en stor chans att fortsätta spotta in mål på hemmaplan.

På 14 spelade hemmamatcher har Eibar ett facit på 7 vinster, 5 oavgjorda och 2 förluster. Det har blivit 25 mål framåt och 15 mål bakåt. Laget befinner sig precis i mitten av tabellen. Formen är helt okej. Den senaste hemmamatchen vann Eibar med 1 - 0 mot Celta Vigo, som spelade extremt defensivt då. Därefter åkte Eibar till Vitoria-Gasteiz och ägde matchen mot Alaves, där Eibar hade bollen mer, fler skott, fler hörnor och var allmänt mer på hugget. Viktigast av allt är att spelarna är motiverade.

Med inga avstängningar eller skador i truppen ser det väldigt ljus ut i Eibar. Det finns bra offensiva kvalitéer i Eibar i målgörare som Fabian Orellana, Kika, Charles, Marc Cardona och Sergi Enrich, som vilades helt i den senaste matchen. Därtill fyller andra mittfältare och backar på med en del mål så truppen är komplett. Jag är säker på att Eibar kommer att göra en del mål på Real Valladolid, som spelar en offensiv fotboll med en 4-3-3 formation, som nästan alltid resulterar i massa mål bakåt.

Här är Real Valladolids tre senaste matcher:

La Liga: 10/3, 2019
Real Valladolid 1 - 4 Real Madrid

La Liga: 2/3, 2019
Espanyol 3 - 1 Real Valladolid

La Liga: 24/2, 2019
Real Valladolid 0 - 2 Real Betis

Den offensiva formation hos Real Valladolid har resulterat i att laget har släppt in minst två mål i de tre senaste matcherna. Den trenden borde inte brytas när Real Valladolid åker till Eibar, som har varit så hemmastarka. Därmed finner jag ett värde i att även Eibar gör minst två mål på Real Valladolid så jag lägger ett spel på Eibar över 1,5 mål i matchen till 1,88 i odds.

Själva oddset finnes hos bet365 & Unibet , 888sport & LeoVegas .

---
Bekräftad startelva - Eibar:
Marko Dmitrovic, Jose Angel, Anaitz Arbilla, Ivan Ramis, Ruben Pena, Joan Jordan, Pape Diop, Marc Cucurella, Fabian Orellana, Charles & Sergi Enrich.

Bekräftad startelva - Real Valladolid:
Jordi Masip, Nacho Martinez, Kiko Olivas, Fernando Calero, Javi Moyano, Ruben Alcaraz, Anuar, Keko, Michel Herrero, Sergi Guardiola & Oscar Plano.
---

This is the stats tab
This is the post tip