Speltips: Eintracht Frankfurt - Flora

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2019-08-01 20:30
Land: Internationellt
Liga: EL-kval
Odds: 2.02
Tips: Under 4,5 mål
Spela på Speltips Eintracht Frankfurt - Flora
Upp till 1000 kr i spelkrediter! Omsättningskrav: Utbetalningar exkl. spelkreditsinsatsen.
18+. Regler & Villkor gäller. Stödlinjen.se
bet365 livestreamar matchen.

Returmöte i den andra kvalomgången av Europa League, där tyska Eintracht Frankfurt ska ta vara på sitt försprång och på hemmaplan, Commerzbank-Arena, slå ut Flora från Estland. Just allting talar för det också, med tanke på att marknaden erbjuder cirka 1.03 i odds på en rak hemmaseger. Dock så har över/under linorna höjts rejält där den jämnaste linan ligger på 4,5 mål. Det är på tok för högt, i mitt tycke, när Eintracht Frankfurt dessutom kan spela på resultatet från den första matchen.

Det råder ingen tvekan om vilket som är det bättre laget här. Eintracht Frankfurt, som parkerade på en sjunde plats i Bundesliga, tog sig förra säsongen till en semifinal i Europa League, där Chelsea vann på straffar - efter att båda matcherna hade slutat 1 - 1. Det är inte så enkelt att göra mål på Eintracht Frankfurt, när det väl gäller. I den första matchen i denna kvalomgång, som Eintracht Frankfurt vann borta med 2 - 1, hade Flora endast två skott på mål - så här var det lite stolpe in för Flora.

I övrigt skapade inte Flora så mycket på hemmaplan och ännu mindre kommer de att skapa på bortaplan. Vissa bolag erbjuder hela tre gånger pengarna på ett Flora mål i denna match och det visar hur stor sannolikheten är för gästerna att näta. Enig där. Därmed ska det också sägas att Flora inte är helt hopplösa. De försvarade sig helt okej i det första mötet. Eintracht Frankfurt fick slita hårt för att göra vinnarmålet med 20 minuter kvar av matchen. Därefter skapade inte Eintracht Frankfurt så mycket.

Till denna match har Eintracht Frankfurt ett rejält grepp om denna kvalomgången och kommer med största sannolikhet att ta sig vidare. Med 2 - 1 i ryggen och två bortamål har Eintracht Frankfurt råd att förlora denna match och ändå gå vidare. Så det finns ingen anledning för Eintracht Frankfurt att tåga på här för fullt, utan de kan fokusera på att spela ett tryggt försvarsspel och inte bjuda på något alls. Då kommer det att gå vägen ändå. Flora har inte en tillräckligt vass offensiv ändå för att kunna utmana.

I och med detta ska inte över/under linan befinna sig på 4,5 mål. Nog för att Eintracht Frankfurt kan göra många mål men när det liksom inte finns något behov och de redan har ett stort försprång så räcker en vanlig 1 - 0, 2 - 0, 3 - 0 vinst långt också.

Därmed finner jag ett stort värde i oddset 2.02 på att matchen slutar under 4,5 mål och lägger ett spel på utfallet.

Själva oddset finnes hos bet365.

---
Bekräftad startelva Eintracht Frankfurt:
Felix Wiedwald, Evan N'Dicka, Makoto Hasebe, Almamy Toure, Danny da Costa, Filip Kostic, Lucas Torro, Dominik Kohr, Daichi Kamada, Dejan Joveljic & Goncalo Paciencia.

Bekräftad startelva Flora:
Matvei Igonen, Gert Kams, Maerten Kuusk, Henrik Purg, Henri Jaervelaid, Frank Liivak, Vladislav Kreida, Mihkel Ainsalu, Vlasiy Sinyavskiy, Konstantin Vassiljev & Erik Sorga.
---
  Eintracht Frankfurt - Flora
Spela på Speltips Eintracht Frankfurt - Flora Omsättningskrav: Utbetalningar exkl. spelkreditsinsatsen.
18+. Regler & Villkor gäller. Stödlinjen.se
rad - 29 Juli 2019 - 19:16
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Crewofnone - 2019-08-01 01:01

Du tänker helt rätt...om dom skulle spela borta. Inför hemmapublik med 'bara' 2-1 vinst på bortaplan och 'dom har råd att förlora' finns inte hos en klubb som Eintracht. Visst kan dom 'döda' matchen om dom vill, men inför hemmapublik som betalar för att se sitt lag...njaa...Bli inte förvånad om matchen slutar 8-0...Lycka till iaf.


Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  Karlskoga - Södertälje
Ishockey - Allsvenskan - 1
1.64
19:00  Vita Hästen - Modo
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - Över 4,5 mål
1.60
21:00  Levante - Mallorca
Fotboll - La Liga - 1
1.85
  Rekatochklart Poolspel
20:45  Topptipset Tips Onsdag 20/11
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 23 november
Insats: 64 / 1024 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Jägersro Lördag 23 nov
Insats: 864 kr - TravTipster

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming