bet365 livestreamar matchen.

Det har blivit dags för kvartsfinal i Afrikanska mästerskapet i Egypten där Elfenbenskusten ska ta sig an Algeriet på New Suez Stadium. På just den arenan tog sig Elfenbenskusten vidare genom att besegra Mali. Marknaden har obesegrade Algeriet som en favorit till strax över dubbla pengar och där finns det egentligen inget värde, då Elfenbenskusten är svåra att slå. Själv ser jag mötet som tufft och målsnålt, då det är två defensivt starka lag som möts, så något målkalas räknar jag inte med.

Jag rekade Elfenbenskusten i åttondelsfinalen, att de skulle klara av att hålla nollan mot Mali samt att det skulle bli en tajt och stängd och framförallt målsnål match. Båda lagen hade ett starkt försvar, samt att lagen blev ännu mer defensiva i slutspelet. Elfenbenskusten hade det bättre försvaret och klarade av att hålla nollan mot Mali, som givetvis hade sina lägen. Wilfried Zaha gjorde Elfenbenskustens enda mål i matchen och seger var ändå, i mitt tycke, rättvis, med tanke på att Elfenbenskusten försvarade sig så skickligt från start till slut.

Jag vill upprepa min åsikt om Elfenbenskustens tränare, Ibrahim Kamara, som ställer upp med en Juventus liknande uppställning, 4-2-3-1. Den stora skillnaden är att Ibrahim Kamara använder uppställningen mycket mer defensivt än vad Massimiliano Allegri gjorde i Juventus. I Elfenbenskusten får nämligen samtliga spelare, utom toppanfallaren, jobba hemåt när laget inte äger bollen. Vi fick se ett bra prov på detta i matcherna mot Sydafrika, Marocko och även mot Mali senast - med succé som resultat.

Turneringens kanske bäst lag, Algeriet, har faktiskt varit ännu starkare i defensiven. Algeriet har nämligen inte släppt in något mål i mästerskapet. Då pratat om jag fyra matcher totalt. Det är mäkta imponerande. Dock har de inte mött de fyra bästa nationerna, om vi säger så. Resan började mot Kenya med 2 - 0, men när Algeriet sedan mötte ett tuffare nation som Senegal så blev det endast 1 - 0. Därefter en storseger mot Tanzania och i åttondelsfinalen mot Guinea. Båda möterna vann Algeriet med 3 - 0.

Elfenbenskusten har totalt släppt in två mål i turneringen - ett mot Marocko och ett mål Namibia (när Elfenbenskusten tokpressade och vann med 4 - 1). I denna kvarsfinal kommer Elfenbenskusten återigen att spela mer försiktigt och defensivt, likt det vi fick se i Mali-matchen, för att inte bjuda Algeriet på några misstag. Detta blir en tuff uppgift för Algeriet att besegra Elfenbenskusten och jag ser detta som ett mycket målsnålt möte. Om ett lag tar ledningen så kommer de att göra allt för att behålla den och spela av matchen, för att ta sig vidare till en semifinal.

Mest värde finner jag i asiatiska över/under linan på 2,0 mål, där vi får pengarna tillbaka vid två mål i matcher, förlust vid tre mål och fler och vinst vid ett eller noll mål. Jag lägger ett spel på under 2 mål i matchen till 1,83 i odds.

Själva oddset finnes hos bet365 .

---
Bekräftad startelva - Elfenbenskusten:
Sylvain Gbohouo, Wonlo Coulibaly, Wilfried Kanon, Ismael Traore, Mamadou Bagayoko, Franck Kessie, Geoffroy Serey Die, Ibrahim Sangare, Wilfried Zaha, Max-Alain Gradel & Jonathan Kodjia.

Bekräftad startelva - Algeriet:
Rais M'Bolhi, Youcef Attal, Ramy Bensebaini, Aissa Mandi, Djameleddine Benlamri, Riyad Mahrez, Sofiane Feghouli, Ismael Bennacer, Adlene Guedioura, Baghdad Bounedjah & Mohamed Youcef Belaili.
---

This is the stats tab
This is the post tip