Djurgården reser till Borås på söndagen.
Mitt speltips: DIF vinner, med insatsen tillbaka på oavgjort. Asian handicap 0. Odds 1.75 hos bet365 .

Torsdagen innebar en rejäl smäll för Elfsborg:
- 6-0 i röven mot BK Häcken.
- Målvakten Rönning utbytt med migränattack.
- Simon Strand utvisadoch därmed avstängd här.

Sedan tidigare saknas mittbacken Okumu, en av de bästa spelarna i Elfsborg och hela Allsvenskan hittills. Gått runt på få spelare den här månaden vi varit igång och har dessutom spelat två matcher mer än många lag pga Svenska Cupen (där de också matchat bra lag). Kanske börjar det bli en viss trötthet hos spelarna? Häckenförlusten var en sak, men prestationen innan dess, borta mot Kalmar, var inte heller särskilt bra. Vände och vann sent där visserligen, men det var ingen jättebra prestation mot ett Kalmar som för dagen kanske är sämst i serien.

Elfsborg har spelat torsdag (9:e), måndag (13:e) och torsdag (16:e). Bara två dagars vila inför den här matchen, jämfört med Djurgårdens tre. DIF har spelat söndag (12:e) och onsdag (15:e). Hade innan dess en matchfri vecka. Så borde vara fräschare än boråsarna.

Stockholmarna har nu två raka segrar, vilket gett andrum och gjort att laget nu är med bakom Norrköping. Avgjorde sent mot Falkenberg i en match där de var klart bättre. Borde gjort mål tidigare. Men malde på i 90 minuter och fick till slut utdelning. En enorm skillnad i boost inför den här matchen att få med sig den trepoängaren jämfört med om matchen slutat 0-0. Tycker de har bra chans att ta en ny seger här. Tror åtminstone inte de förlorar mot ett Elfsborg som matchats tufft och har ett par avbräck. Därför känns det fint att få pengarna tillbaka om det slutar oavgjort.

Speltips: Djurgården med asian handicap 0 - odds 1.75 bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip