SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

IFK Norrköping reser till Borås på söndagen.
Mitt speltips: Peking vinner, med insatsen tillbaka vid oavgjort.
Odds 1.87 hos bet365 .

Viktig match i kampen om Europaplatserna. Trean Peking och femman Elfsborg har bägge lika många poäng.

Elfsborg har nu en seger senaste tio matcherna. Enda segern kom mot hopplösa Kalmar FF. Då det blivit en hel del kryss under den tabellraden (sju närmare bestämt) har det dock inte blivit några direkta krisrubriker om sviktande form. Men jag tycker det märks att laget inte är sin bästa version just nu. Tydligt att Jesper Karlsson verkligen saknas i truppen, han låg bakom väldigt mycket i offensiven och hade nog varit tungan på vågen i många av kryssmatcherna.

Här är dessutom Sivert Nilsen avstängd. Får ändå ses som ett avbräck då han är viktig som pådrivare på mittfältet.

Tycker Peking sett bra ut senaste tiden. Var enligt mig bättre än AIK sett över 90 minuter i måndags. Kryss var väl inte jätte-orättvist, men det var Peking som låg närmast segern. Innan dess vann de mot Varberg ganska enkelt. Så det har sett ut lite mer som under de första 7-8 omgångarna, då många trodde Peking skulle vinna guld. Har här troligen ett tungt avbräck i form av Totte Nyman som fick bryta matchen mot AIK senast. Men Haksabanovic, Levi och Thern borde kunna vara bra nog offensivt.

Blir säkert en tajt match, men jag tror inte Peking förlorar här. Tycker de är något hack bättre än Elfsborg för dagen och att då få pengarna tillbaka vid kryss känns riktigt bra.

This is the stats tab
This is the post tip