Tar Elfsborg -1,5 (eller EH -1) i träningsmatchen mot ÖIS.

Boråsarna ska in i cupspel nästa vecka, så det här är genrepet inför den matchen. Säsongens tredje träningsmatch för deras del och spelarna borde närma sig en okej matchform. Känns spännande under nye tränaren Jimmy Thelin, det ska bli intressant att se laget i år. Finns gott om offensiv kapacitet i truppen - kan defensiven bli liiiiite tajtare så kan de bli rätt farliga den här säsongen.

Förra helgen startade Elfsborg med Holmén, Ishizaki och Simon Olsson på mitten. I halvtid byttes Jebali och Alex Dyer in. Nyförvärvet Gojani från J Södra fick inte plats då. Stark bredd minst sagt.

ÖIS har spelat en träningsmatch i år och det var mot div 2-motstånd. Motståndarna fick ett rött kort, så det blev knappast en riktig match av det hela. Ska inte in i cupspel nästa helg - så tävlingssäsongen är nästan två månader bort. Bör ligga en bit bakom Elfsborg mot bakgrund av det. Har ett par skavanker i laget och då är det ändå ett lag som väntas sluta på undre halvan i Superettan.

Ska skilja en klass här och tycker Elfsborg har ett mer gynnsamt läge inför den här matchen. Så nog borde de ha stora möjligheter att vinna med minst två baljor.


This is the stats tab
This is the post tip