Omgång tre avslutas ikväll i Empoli på Stadio Carlo Castellani mellan Empoli och Crotone.
Jag spelar (under 2,5 mål) till 1,89 på Pinnacle Sports. Finns till 1,86 på Unibet .

Matchen visas 20:45 på Visat Fotboll.

Empoli gjorde en ganska starkt fjolårssäsong och slutade på en 10e plats. Det var en placering över förväntan. Nu har laget inlett den här säsongen på sämsta möjliga sett. 0 poäng och 0 mål framåt, iskallt med andra ord.
Empoli tappade Tonelli i mittlåset som gick till Napoli under förra säsongen och nu i sommar har man även blivit av med ZieliÅ„ski och Paredes. Tre ganska tunga tapp vilket kan komma att ta ut sin rätt.

Nykomlingarna Crotone slutade på andra plats i Serie B i våras. Serie A har inledningsvis varit tuff, som väntat. Crotone har likt Empoli även dom två torskar på kontot. Crotone är ett bra hemmalag och det är där man förväntas ta sina poäng, men ska man stanna kvar i Serie A är Empoli en bortamatch som man kan tänkas ta poäng i.

Tidigare matcher:
Empoli-Sampdoria 0-1
Udinese-Empoli 2-0

Bologna-Crotone 1-0
Crotone-Genoa 1-3

Jag tror det kan bli rätt målsnålt här. Empoli har inte fått till det framåt trots att man fått behålla viktige Saponara som ofta gör det utmärkt i "nummer tio rollen". 37-årige Maccarone förväntas bilda anfallspar med Pucciarelli, inget jättevapen framåt i min värld.
Crotone var förra säsongen ett starkt hemmalag och gjorde betydligt fler mål hemma än borta. Jag tror man skulle vara relativt tillfreds med ett kryss mot Empoli på Castellani vilket kan bädda för en lite mer tillknäppt tillställning.

Line up (La Gazzetta dello Sport)

Empoli 4-3-1-2

Maccarone Pucciarelli
Saponara
Buchel Mauri Krunic
Pasqual Costa Cosic Zambelli
Skorupski

Crotone 3-4-3

Palladino Falcinelli Tonev
Martella Crisetig Rohden Rosi
Ferrari Dos Santos Ceccherini
Cordaz

Noterbart att svenske nyförvärvet Mathias Rohden förväntas starta för gästerna och göra sitt tredje framträdande för klubben.

1-0, 1-1, vad tror ni?

@3quartistan på twitter

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip