Rematch mellan England och Danmark i Nations League grupp 2.

Senaste möten
Danmark - England 0-0

NATIONS LEAGUE - GRUPP 2
1. England 3 2 1 0 3:1 7
2. Belgium 3 2 0 1 8:3 6
3. Denmark 3 1 1 1 3:2 4
4. Iceland 3 0 0 3 1:9 0

Senaste matcher

Island - England 0-1
Danmark - England 0-0
England - Wales 3-0 (träningsmatch)
England - Belgien 2-1

Danmark - Belgien 0-2
Danmark - England 0-0
Danmark - Färöarna 4-0 (träningsmatch)
Island - Danmark 0-3

Preliminära elvor (Whoscored)

England (3-4-3) Pickford - Dier, Coady, Maguire - James, Rice, Henderson, Saka - Sancho, Kane, Rashford

Saknar: Sterling, Chilwell
Osäkra: Trippier

Danmark (4-2-3-1) Schmeichel - Wass, Kjaer, Christensen, Skov - Delaney, Höjberg - Poulsen, Eriksen, Braithwaite - Dolberg

England slog Belgien utan att imponera. Det i sig är ju imponerande med tanke på motståndets kaliber. Det gör att England har gruppsegern i egna händer när man nu går in på returmatcherna i Nations League. Sist lagen möttes blev det 0-0 i Köpenhamn i en match där Danmark såg starka ut defensivt medan England saknade kreativitet framåt. Och lite det har ju känts hela NL-kvalet för Englands del. Det är spretigt framåt och även sist. Målen kommer via en straff och en styrning.

Danmark kommer från att ha krossat Island på bortaplan med 3-0 och kommer garanterat köra sitt bästa möjliga lag här. En skräll skulle öppna upp gruppen rejält och det vi sett hittills den här fotbollshösten, ja det är ju att inget är särskilt förvånande när det kommer till skrällar.

Jag tycker att Danmark känns som ett välsmort maskineri och är inte säker på att England vare sig vinner eller får jubla över mål framåt särskilt ofta. Danmark så klart fokuserade på defensiven här och att straffa hemmalaget i kontringsspelet. Men även Danmark har haft svårt att skapa målchanser i öppet spel så där har gästernas tränare Kaper Hjulmand inte vara helt tillfreds.

SPELTIPS
Jag spelar under 2,5 mål i matchen till 1.86 hos Unibet , LeoVegas & Casumo (2/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip