Andra rundan av Nations League mellan England - Danmark i kväll.

England toppar gruppen efter att lagen mött varandra en gång. Det var just Danmark som tog poäng mot England genom 0-0. Det var en tråkig och sömnig match som var jämn utan att det skapades några heta chanser.

Jag ser på dessa Nations League-matcher som något som inte är nödvändigt med tanke på hur det ser ut i världen. Att spelare reser över hela världen för att spela ett par matcher för sin nation och träffa människor de inte ser i vardagen känns märkligt när de snart ska hem igen till sina klubblag. Det känns även så när man kollar matcherna. Den glöden finns inte riktigt där på planen samt att många är redan slitna i sina kroppar efter knappt något uppehåll och tufft spelschema i början av säsongen.

England lär få ta tag i den här matchen om de vill att de ska bli fart i den för Danmark kommer inte vilja göra det. Det skjuts inte lika mycket som t.ex. i en PL-match men tycker Unibet mm överreagerat när det kommer till hemmalaget. Elva skott mot Danmarks mål hemma på Wembley känns bra.

Jag spelar England över 10,5 skott @1.70 hos Unibet , LeoVegas & Casumo med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip