England tar emot Polen i onsdagens VM-kval.
Mitt speltips: Asian hcp -1,5 på hemmalaget.
1.98 hos bet365 .

Monsteravbräck för Polen, som får klara sig utan skadade Lewandowski. Behöver väl knappast nämna hur betydelsefull han är som målskytt längst fram. Utan honom blir det ett betydligt mindre farligt polskt lag England behöver ta itu med.

Kommer från en enkel seger mot Andorra i söndags (3-0). Innan dess blev det bara ett kryss mot Ungern. Känns som att Polen inte är i sitt bästa slag heller för dagen. Tog bara en poäng över fyra matcher mot Italien och Nederländerna i Nations League och hade innan dess fördel av en extremt enkel EM-kvalgrupp. Har väl inte blivit fullt så bra med spelare som Piatek, Zielinski och Milik som man kanske hoppades.

England har haft ett enkelt kvalspel hittills. Skrattmatch mot San Marino där det roterades följdes upp av en stensäker 2-0-seger mot Albanien i söndags. Släppte till två avslut på hela matchen och hade 70% boll. Kändes som det fanns högre växlar att använda om det hade behövts. Fanns en tid när Englands landslag var konstant överskattade, men den här upplagan tycker jag är bra. Då saknar de ändå spelare som Sancho, Rashford och Saka. Trots det är bredden bra och det är konkurrens om många positoner. En fördel när matcherna duggar tätt som de gör nu. Släpper knappt till några målchanser alls i sina matcher förutom när de ställs mot de allra bästa lagen.

Tror Polen får extremt svårt att göra mål på ett defensivt starkt England här. Någon variant på att vinna mot noll hade kunnat vara ett alternativ. Mne jag väljer hcp-spelet då jag kan se framför mig hur ett metodiskt England bryter ner Polen och till slut får utdelning. Borde sedan kunna kontra in tvåan när Polen måste framåt för att kvittera.

2-0?

This is the stats tab
This is the post tip