Båda lagen gör mål i England-Spanien spelas på lördagen. 1.95 hos FastBet eller Bethard .

Tredje laget i gruppet är Kroatien.

Nedpressade linor i en match där oddsmarknaden väntar sig en målsnål historia. Till viss del förståeligt med tanke på att England spelade rätt tajt under VM medan Spanien var relativt uddlösa i samma turnering. Men jag håller inte riktigt med, tror det kan bli relativt öppet.

Luis Enrique har tagit över Spanien och det ska bli intressant om han kan implementera ett lite mer direkt spel. David Silva, Iniesta och Pique har tackat för sig medan Alba inte blev uttagen. Tiki taka-generationen som var så framgångsrik för 5-8 år sedan är nu i stort sett helt utbytt. Ett stort problem för Spanien i VM var det tama spel laget hade offensivt. Spelade runt, runt, runt utan att hota. Även om spanjorerna alltid kommer vara passningsskickliga tycker jag en tänkbar startelva bör ha potentialen att attackera lite mer direkt:

David De Gea; Dani Carvajal; Raul Albiol, Sergio Ramos, Marcos Alonso; Sergi Roberto, Sergio Busquets, Thiago; Isco, Alvaro Morata, Marco Asensio.

Verkar bli Chelsea-Alonso på vänsterkanten exempelvis, vilket borgar för en offensiv kant med lite sämre koll bakåt. Ska även bli intressant att följa Isco/Asensio i mer framträdande roller.

England ger nog VM-spelarna chansen. Sterling är skadad, vilket öppnar för en annan offensiv pjäs där och Shaw kanske hugger på Youngs wing-plats. Tänkbart lag:

Pickford; Walker, Stones, Maguire; Trippier, Henderson, Rose; Alli, Lingard; Rashford, Kane

En hel del snack om Harry Kanes form inledningsvis den här säsongen. Visst, han ser inte ut att vara i toppform, men personligen tycker jag han alltid gör ett bra jobb och hotar motståndarna. Kan även tänka mig att en sån som Trippier hyttar bra ytor bakom Alonso - den tidigares inlägg är ett av Englands bästa vapen.

Tror som sagt inte det här blir låst och tillknäppt. Nations League är inte VM, där allt handlar om att göra resultat oavsett hur det ser ut. Nu handlar det mer om att utveckla spelet igen, även om det här är någon form av tävlingsmatch.
England har hemmaplan och bör väl försöka ta tag i spelet i kraft av det. Har sina fasta situationer, sin Kane och sin Alli som dyker upp på bortre stolpen. Spanien bygger nytt och har som alltid ett vasst lag. Hittar de ett spel där de kan balansera bollhållandet med att hota lite mer är de en titelkandidat i varje stor turnering. Utgår från att det är vad Enrique komer försöka med.

1-1?

This is the stats tab
This is the post tip