Mitt spel: Bukayo Saka målskytt i matchen till 3.25 hos bet365 .


England tar emot Ukraina på Wembley Stadium!

Engelsmännen kommer med en tung seger mot Italien under torsdagen i ryggen där Declan Rice och Harry Kane stod för målskyttet. Man fick avsluta matchen med tio man efter att Luke Shaw tagit två gula kort inom loppet av två minuter och missar därför detta möte. En i det stora hela fin insats av England som enligt mig känns mer spännande än på väldigt många år. Jude Bellingham, Grealish, Foden, Kane, Maddison. Alternativen är många. Men nu till det här spelets huvudman.

Sakas sensationella form

Bukayo Saka. Enligt mig har han varit lagets bästa spelare i ett Arsenal som tagit hela Premier League med storm. Tvåsiffrigt antal mål och assist i ligaspelet och kanske den mest givna spelaren av alla i Englands offensiv efter Harry Kane. Han hade även ett fint VM där han stod för tre mål och verkligen blommade ut till en nyckelspelare under Gareth Southgate.

I matchen mot Italien var han indirekt delaktig i båda målen innan han byttes av i den 84:e minuten. Den enda risken med detta spel, utom att det inte sitter såklart, är om Southgate väljer att sätta Saka på bänken. Det tror jag dock inte. Om någon ska bänkas i front-trion tror jag det blir Grealish. Han byttes ut tidigare i matchen mot Italien och känslan är att det mer är Grealish och Foden som slåss om en plats, medan Saka har en mer gjuten plats.
Jag har även svårt att se någon av Ukrainas försvarare kunna stå emot Saka om han kommer till sina 1v1 lägen. Ukrainas vänsterback Vitali Mykolenko är absolut ingen dålig spelare, men det är främst i anfallsspelet han har sin spets.

Sett till Sakas otroliga form hittills denna säsong och det förtroende han får av Southgate tror jag inte han lämnar den här samlingen mållös. Mitt spel blir därför Bukayo Saka målskytt till 3.25 hos bet365 !
This is the stats tab
This is the post tip