Speltips: Eskilstuna - Hammarby

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2019-07-27 18:00
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Odds: 1.80
Tips: BLGM - ja
Hammarby reser till Eskilstuna på lördagen.
Mitt speltips: Båda lagen gör mål. Finns till bra odds hos SpeedyBet.

Bajens offensiv är nog den mest formstarka i serien för dagen. Har inget Europaspel som stjäl fokus. Det gör att Tankovic, Djurdjic, Kacaniklic, Khalili, Bojanic, Andersen och de ständigt överlappande ytterbackarna har show i match efter match. Senast debuterade nyförvärvet Jóhannsson (stor potential men tveksam matchform) och bakom honom lurar potentiella inhoppare som Rodic och Leo Bengtsson. Det finns kapacitet helt enkelt. Att Bajen skulle gå mållösa mot ett AFC som lyckats hålla två nollor på hela säsongen (två tajta 0-0-historier mot bottenkollegor) ser inte jag ske. Inte minst sedan AFC tappat sin defensive pjäs Felix Michel till AIK. Han har förvisso spelat en del på mittfältet, men han är för mig ett defensivt ankare som dessutom är oerhört stark på fasta situationer.

Så då är frågan om Bajen släpper in mål. Hammarby har faktiskt bara tre nollor. Spelar oerhört offensivt, med ett passningsskickligt innermittfält och hög press. Offensiva ytterbackar. Har väl hela säsongen lidit en del av att defensiva bollvinnaren Junior gått skadad. Att även WIland är out har också en negativ inverkan på defensiven. Blazevic är inte dålig, men han är inte alls en toppmålvakt i allsvenskan för mig. Ingen bjässe i luften och har en del märkliga ingripanden då och då. Ett själlöst Elfsborg tilläts göra två mål senast och det var fjärde matchen i rad Bajen släppte in minst två mål. I de tre senaste har de gjort det mot svaga lag som Falkenberg, Sundsvall och då senas Elfsborg.
Offensiven är ta guld-klass och defensiven är mittenlags-klass.

AFC nollades visserligen mot IFK Göteborg senast. Skapade typ inte ens en tillstymmelse till målchans där, men drog också på sig en tidig utvisning, vilket förstörde den dagen. Har annars sett hyfsat livliga ut efter uppehållet, särskilt på hemmaplan där de nypt poäng av DIF (1-1) och slagit Kalmar (3-1). Nnamani och Camara är jobbiga att möta och senast gjorde vårens utropstecken Nalic comeback efter skada. Någonstans i vassen lurar dessutom Denni Avdic. Så det finns spelare som kan göra det för nykomlingen. Känslan är att de inte alls gett upp i kampen om nytt kontrakt.

Kommer vara mycket folk på läktarna då ett gäng bajare gör den korta resan till Eskilstuna. Räknar med att det blir en match ungefär som mo Djurgården för ett par veckor sedan för AFC. Dvs att de är rejält påkopplade, ligger lågt och kontrar vasst. Tror dock Bajen är skickligare på att såra AFC än vad DIF var den gången.

1-3 eller något sånt känns nära till hands här.
  Eskilstuna - Hammarby
Spela på Speltips Eskilstuna - Hammarby
Polsater - 27 Juli 2019 - 15:40
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  IFK Göteborg - Djurgården
Fotboll - Allsvenskan - BLGM - ja
1.83
15:00  Albot - Lajovic
Tennis - ATP Basel - Albot
1.73
21:00  Tottenham - FK Crvena zvezda
Fotboll - Champions League - TOT under 2,5 mål
1.80
  Rekatochklart Poolspel
19:00  Topptipset Tips Måndag 21/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming