Spanska Espanyol har ett returmöte hemma mot Ludogorets från Bulgarien. Det är två lag med olika formkurvor. Espanyol har sparkat sin tränare och jobbar på att hitta formen och taktiken med den nya tränaren. medan Ludogorets går som tåget i ligan och gör det bra även i Europa League. Vinnaroddset på hemmalaget ligger runt dubbla pengar och det är ungefär där sannolikheten ligger också, i och med att Espanyol kommer att lufta sin trupp ordentligt. Det gör dock inte Ludogorets som kommer till start med bästa möjliga startelva.

Kort summerat har Espanyol gjort det bra i Europa League och mindre bra i La Liga. I Europa League leder de gruppen med en poäng före Ludogorets, där Espanyol har två segrar och ett kryss. Espanyol har varit framgångsrika i offensiven och lyckats göra mål på samtliga motståndare, inklusive Ludogorets i den senaste matchen, i Europa League, där Espanyol vann med 1 - 0 på bortaplan. Båda lagen hade sina lägen att kvittera respektive utöka ledningen men endast ett tidigt mål av Victor Campuzano hittade nätet.

Den nya tränaren Pablo Machin letar fortfarande efter en stabil form. I La Liga förlorade Espanyol senast, efter att ha haft en 1 - 0 ledning hemma mot Valencia. Espanyol kunde inte hålla skärpan och inte heller emot Valencia i den andra halvleken. Detta har varit det stora problemet för Espanyol denna säsong, som har varit för ojämna. När det väl går så bra i Europa League, med att rotera i startelvan, så kommer Espanyol att fortsätta med det vinnande konceptet. Huruvida de lyckats vinna denna match återstår att se.

Espanyol kommer återigen säkerligen att göra mål. De är skickliga i sin offensiv, men det är även Ludogorets. De har gjort mål i samtliga 12 senaste matcher, utom mot just Espanyol, där det ändå var mycket nära ett par gånger. Ludogorets har gjort det bra i Europa League med två vinster och en förlust. Totalt har det blivit 8 gjorda mål, så det mesta talar för att det blir minst ett mål även mot Espanyol - som inte kommer till start med sin allra bästa startelva. Därmed finner jag ett värde i dubbla pengar på att vi ska få se båda lagen gör mål i matchen.

Själva oddset finnes hos bet365 .

---
Preliminär startelva Espanyol:
Diego Lopez, Didac Vila, Bernardo, Lluis Lopez, Marc Roca, Esteban Granero, Ander Iturraspe, Oscar Melendo, Sebastien Corchia, Lei Wu & Victor Campuzano.

Preliminär startelva Ludogorets:
Plamen Iliev, Cicinho, Cosmin Moti, Rafael Forster, Anton Nedyalkov, Stephane Badji, Anicet Abel, Marcelinho, Wanderson, Mavis Tchibota & Jody Lukoki.
---

This is the stats tab
This is the post tip