SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Everton tar emot Brighton på lördagen.
Mitt speltips: Över 2,5 mål i matchen.
Odds 1.87 hos bet365 .

Två positiva överraskningar drabbar samman:
-Everton är en av tre fullpoängare - 8-3 i målskillnad.
- Brighton har visserligen bara tre poäng. Men de har hunnit med att vara bättre än Chelsea och ingen missade väl att de spelade ut Man United efter noter förra helgen. Att de förlorade med 3-2 var inte alls rättvist, hade en mängd målchanser och ramträffar.

För mig luktar det här målrikt. Brighton spelar en väldigt fin passningsorienterad offensiv fotboll med Potter. Lamptey är en sensation som offensiv wingback, Maupay och Trossard är bra spelare också. Roterade kraftigt i veckans ligacupförlust mot Man United. Lär bli en mer ordinarie elva här:

Ryan
White, Dunk, Webster
Lamptey, Bissouma, Alzate, March
Trossard, Maupay, Connolly

Everton har imponerat stort hittills. Det nya mittfältet med Allan och Doucoure ackompanjerat av en Gomes som hittat tillbaka till formen efter sin skada har dominerat. Richarlison är alltid vass, Calvert-Lewin har fortsatt på den inslagna vägen från i fjol som en tung centertank. Sen har nyförväret James Rodriguez kommit in i den engelska livet direkt. Ska sägas att de haft ett rätt så tacksamt spelschema och senast mot Crystal Palace fick de även en billig handsstraff med sig. Bakåt är jag inte lika övertygad. Pickford är inte en toppmålvakt i min bok, mittbackarna är misstagsbenägna och Digne är bättre framåt än bakåt.

Spelade bra lag i veckans ligacupslakt av West Ham men åkte på ett par tunga smällar: Både Richarlison och Allan fick avbryta matchen i förtid. Allan är out här medan Richarlison är ett frågetecken. Skulle även brassen vara out är det såklart negativt för ett överspel, men Everton ska kunna näta även utan honom. Vi får se om han klarar fitness-testet imorgon.

Tänkbar elva:

Pickford
Coleman, Keane, Mina, Digne
Allan, Doucoure, Gomes
Rodriguez, DCL, Richarlison

Jag tycker den här matchen luktar målrikt, chansrikt och underhållande. Kan se bägge lagen näta och tror inte vi stannar på 1-1. Hade trott på lägre odds på "övern" här.

Speltips: Över 2,5 mål. 1.87 hos bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip