Målrikt i sena söndagsmatchen i PL?
Över 2,5 mål i Everton-Chelsea spelas till 1.90 hos bet365

Med en match mindre spelad än Arsenal och Man United ligger Chelsea sexa. Måste vinna i stort sett varje match nu i kampen om fjärdeplatsen. Vilade bland annat Hazard, Kovacic och Luiz i veckans Europa League-retur i Kiev (seger 5-0). Frågan är om hete Giroud (hattrick då) får chansen eller om Higuain (sjuk då) hinner tillbaka.

Tänkbart lag:

Kepa,
Azpilicueta, Luiz, Rudiger, Emerson
Kante, Jorginho
Barkley
Pedro, Giroud, Hazard


Everton får klara sig utan den av Chelsea utlånade Kurt Zouma. Måste därmed möblera om lite i backlinjen. Uppträdde defensivt och passivt mot Liverpool i noll-nollan för ett par veckor sedan. Tror på en annan matchbild här, med ett förhoppningsvis mer framåtlutat och offensiv-suget Everton. Med Sigurdsson och (förvisso formsvage) Richarlison har Everton en hygglig offensiv med ett par olika vapen.

Pickford
Coleman, Keane, Mina, Digne,
Gomez, Gueye
Richarlison, Sigurdsson, Bernard,
Calvert-Lewin

Tror på en matchbild med ett Everton som "går" för det lite mer än mot exempelvis Liverpool för ett par veckor sedan. Det gör att Chelsea får mer ytor att psela sitt spel - vilket de behöver. Fick inte alls till det mot ett defensiv-fokuserat Wolves förra helgen. Tycker bägge lagen bör ha bra chans att göra mål och tror inte något av lagen är supernöjda med 1-1, så över 2,5 blir mitt spel här.

Speltips: Över 2,5 mål - odds 1.90 bet365

This is the stats tab
This is the post tip