Söndagen bjuder på ett hett Merseysidederby. Everton-Liverpool.
Mitt speltips: Asian hcp -1 på bortalaget. Pengarna tillbaka om det blir uddamålsseger för Pool. Full vinst på seger med 2+ mål. Förlust om Everton tar poäng.
Odds 1.99 hos bet365 .

Överlägsna serieledaren Liverpool behöver ett fåtal poäng för att ligasegern ska vara helt klar även rent matematiskt. Har tabellraden 27-1-1 den här PL-säsongen och det är bara att lyfta på alla hattar som finns. Haft en del medstuds under resans gång, men att det är ett otroligt starkt lag är uppenbart. Såklart svårt att sia om hur lagen agerar efter ett break på tre månader och nu spel utan publik, men känslan är att Liverpool förberett sig bra. Spelat träningsmatcher mot Championshiplag där de vunnit enkelt, vilket är ett bra tecken. Bör vara fullt motiverade så länge ligatiteln inte är helt säkrad, särskilt i ett derby som det här.

Ska också ha alla nyckelspelare tillgängliga, så en tänkbar Liverpool-elva ser stark ut:

Tänkbart lag - Sportsgambler.com:
Alisson
Trent, van Dijk, Gomez, Robertson
Fabinho, Henderson, Wijnaldum
Salah, Firmino, Mane

Everton ryckte upp sig en del under Ancelotti. Men har för långt ner till bottenstriden och för långt upp till Europaplatserna för att det ska finnas en nerv i säsongen. Vill säkerligen glädja sina fans med att sätta en minikäpp i Liverpools hjul, men det hade nog varit lättare med publik på arenan. Även om de sett bättre ut sedan Ancelotti tog över har de endast hållit tempot motsvarande det mittenlag de trots allt är. Skiljer en klass mellan lagen och jag tror Everton får svårt att matcha Pool här.

Tänkbart lag - Sportsgambler.com:
Pickford,
Coleman, Keane, Holgate, Digne
Sidibe, Davies, Gomes, Sigurdsson
Calvert-Lewin, Richarlison

Tror inte ett Pool som vunnit 27/29 matcher bommar här. Vill säkerligen säkra titeln snarast möjligt och kommer de bara upp i nivå ska de ha toppchans här.

Speltips Everton vs Liverpool:
Liverpool med asian handicap -1 - odds 1.99 bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip