Vi har en riktig fin match att se fram emot på lördagskvällen! Manchester City besöker Everton där det är två lag med lite press på sig själva – otroligt nog. Jag tror att City fortsätter på sin starka från senast. Jag spelar Man City över 2,5 mål till 2,02 hos Unibet .

Man City besegrade Preston i ligacupen i veckan med 0–3. Sterling var tillbaka i startelvan, efter att ha missat 8–0-vinsten mot Watford. Ska bli spännande att se om 24-åringen finns i lördagens startelva mot Everton. Man måste ju bara älska Peps rotationer – framförallt som FPL-spelare.
Citys fadäs mot Norwich ser ut att vara glömt. Vi vet vid det här laget att City går på sådana minor 1–2 gånger per säsong. Fjolårssäsongen var det Newcaste som satte käppar i hjulet.
Men faktum är att City har gjort mängder med mål än så länge (närmare bestämt 24 stycken i ligaspelet) och hela offensiven ser livsfarlig ut. City har inte tappat poäng mot Everton i de tre senaste mötena och jag tror att de kan fortsätta att bygga på vinsten mot Watford.

Marco Silvas Everton... Man börjar bli lite orolig för det är ju svårt att inte gilla "The Toffees".
Jag har tyvärr svårt att se en lagdel som fungerar i Everton just nu. Offensiven går på knäna där nyförvärven i form av Moise Kean har svårt att få till det samtidigt som Calvert-Lewin inte ser speciellt vassare ut. Jag tycker bara att det är Richarlison som har sett någorlunda het ut, och det är ju för dåligt sett till lagbygget.
Everton har mött nykomlingarna Sheffield United två gånger på kort tid. Först i ligan där Everton torskade med 0–2 men sen i ligacupen hade Everton gjort sin läxa då de vann istället med samma resultat. Men statistiken visar att "Toffees" släpper till många lägen och det kommer inte funka mot ett lag som City.
Nyförvärven Andre Gomez och Jean-Phillippe Gbamin missar matchen.

Möjliga startelvor
Everton: Pickford; Coleman, Keane, Mina, Digne; Schneiderlin, Delph; Richarlison, Sigurdsson, Iwobi; Calvert-Lewin
Man City: Ederson; Walker, Otamendi, Fernandinho, Zinchenko; De Bruyne, Rodri, D Silva; Bernardo, Aguero, Sterling

City har gjort fler än två mål i deras fyra av senaste fem bortamatcher och laget ser ut att ha hoppat upp på hästen igen efter snedsteget mot Pukkis Norwich. Jag tror att City kommer hitta vandra bra här mot ett Everton som ser feltajmat ut och som inte riktigt har hittat sitt spel än.

SPEL: Manchester City över 2,5 mål till 2,02
1/5 units – hos Unibet

www.spreadsheet.se/holmbergake
Twitter@holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip