Nuno Espírito Santos Wolverhampton har fått en tuff ligastart med tre kryss på lika många matcher samtidigt som klubben har avfärdat motståndare efter motståndare i Europa League-kvalet. Här kommer ännu en svår ligamatch där Marco Silvas Everton står på andra sidan. "The Toffees" har det kämpigt i offensiven och förlorade senast mot nykomlingen Aston Villa. Jag tror på en tajt match här där Wolves har god chans att få med sig poäng. X2 dubbelchans spelas till 1,73 hos Unibet .

Everton har spelat 0–0 mot Crystal Palace, 1–0 hemma mot Watford och 2-0 borta mot Aston Villa. I den sistnämnda prickade vi bekvämt in poängen till hemmalaget. Jag kommer fortsätta på den vägen. Effektiviteten i Evertons offensiv har inte sett bra ut.
Förstår inte riktigt varför Marco Silva ger Calvert-Lewin fortsatt förtroende. Det händer liksom inte mycket på hans position. Även Richarlison har svårt att imponera. Det är väl Iwobi som har varit en friskt fläkt. Klubbens nyförvärv Moise Kean har bidragit men har inte fått den speltid han förtjänar – väldigt märkligt kan jag tycka.
Ni kanske tänker att Wolves spelade kval till Europa League i veckan och bör därav vara mer rötta? Everton spelade även en fotbollsmatch de – ligacupen mot Lincoln City. En match som slutade 2–4 till Everton där bland annat Digne skruvade in en frispark rakt i krysset. Tränaren Silva ställde upp en bra elva.

Wolves har spelat tre kryss i ligan mot Leicester City, Manchester United och Burnley. I kvalet till Europa League har laget dock imponerat mer med bland annat nu senast en seger mot Torino med totalt 5–3. Anfallaren Jota och Jimenez har inte fått målskyttet att släppa lika bra i ligaspelet som i Europakvalet, men jag är säker på att det bara är en tidsfråga tills det släpper. Duon visade fina kvalitéer förra säsongen när klubben säkrade sjätteplatsen i ligaspelet så det kommer.
Defensiven har dock fungerat fint än så länge. Mot Man United täppte Wolves igen riktigt bra i en match där de var värda alla tre poäng. En trebackslinje som blir fem när motståndaren har bollen. Traoré, Bennet, Coady, Boly och Jonny gör det riktigt bra.

Möjliga startelvor:
Everton: Pickford; Coleman, Keane, Mina, Digne; Schneiderlin, Gomes; Richarlison, Sigurdsson, Bernard; Kean
Wolves: Patricio; Vallejo, Coady, Boly; Doherty, Dendoncker, Neves, Moutinho, Jonny; Jimenez, Jota

Båda lagen spelade i veckan med starka elvor. Nu väntar ligamatch på Goodison Park där Everton har haft problem med att få till offensiven. Underspelet är kört i botten och även jag tror på en tajt tillställning där ett ineffektivt Everton stå för bollinnehavet – och då sitter man super på X2, i min bok.

SPEL: Dubbelchans X2 Wolves till 1,73
1/5 units – hos Unibet

www.spreadsheet.se/holmbergake

Twitter@ Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip