Luxemburg-gänget Dudelange (sist) tar emot Real Betis (redan klara).

Första mötet
Real Betis - Dudelange 3-0

Europa League - GRUPP F
1. Betis 5 3 2 0 7:2 11
2. AC Milan 5 3 1 1 11:6 10
3. Olympiakos Piraeus 5 2 1 2 8:5 7
4. Dudelange 5 0 0 5 3:16 0

Dudelange - Milan 0-1
Dudelange - Olympiakos 0-2

Olympiakos - Real Betis 0-0
Milan - Real Betis 1-2

Ja, detta Dudelange har som väntat haft det tufft i gruppspelet. Att de ens tog sig det är ju en bedrift i sig efter att de slagit ut Drita, Legia Warsawa och Cluj. Inga pytteklubbar i jämförelse. Imponerande! Men verkligheten har som sagt kommit ikapp på den här nivån. Noll pinnar på fem matcher och 3-16 i målskillnad. Men på sin svårspelade hemmaplan i Luxemburg har det inte varit några utklassningar att tala om. Milan vann med ynka 1-0 och Olympiakos med 2-0. Varje match är ju en inspiration för det här budgetlaget från pyttenationen Luxemburg. Därför kan vi räkna med ett taggad och hårt kämpande hemmalag oavsett tabelläge och motstånd.

Real Betis vann med 3-0 när lagen möttes sist. Nu bortaplan samt ett mycket gynnsamt tabelläge. Vad som än händer är Betis vidare. Frågan är bara om det är som etta eller tvåa i gruppen. Då man har bättre inbördes stats mot Milan som är tvåa, och grekerna inte kan gå om tabellettan, så skulle Betis faktiskt kunna torska och Milan kryssar, ändå blir Betis tvåa. Med tanke på att Olympiakos måste slå Milan med bättre än 3-1 (som Milan vann med i Milano) eller exakt 3-1 för att gå om så kan ju den matchen gå hur som helst.

Klart är i alla fall att Real Betis inte behöver vinna med några stora siffror, kanske inte ens vinna, beroende på resultatet i Grekland - för att vinna gruppen. Betis ligger sjua i La Liga och sparar nog gärna lite krafter till söndagens bortamatch mot Espanyol, där en trepoängare skulle kunna skjuta upp laget på Europaplats i tabellen.

Ett krigande Dudelange, på en mindre smickrande hemmaplan, mot ett Real Betis som kanske inte ens behöver vinna matchen, och som absolut inte behöver vinna med stil.

SPELTIPS
Jag spelar under 3,25 mål asian (full vinst på under 2 mål eller färre, halv vinst på exakt tre mål i matchen, förlust på fyra mål eller fler) till 1.73 hos bet365 (3/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip