Fint möte i SHL under tisdagen då Färjestad gästas av Rögle, och här har jag min idé klar.

Färjestad ligger på åttondeplats i tabellen då man vunnit fem av sina elva matcher. På slutet har man spelat upp sig och kikar man på de sex senaste matcherna så står man på fyra segrar, och det är helt klart ett bra facit.

Man kommer dock från en förlust mot Leksand med 3-2 efter förlängning, och även om man gjorde en bra match så tog Leksand över i sista perioden, och det hade inte varit rättvist om Leksand vann redan på ordinarie tid.

Man har bra spets i spelare som Lindqvist och Viksten för att nämna några, så truppmässigt ser man bra ut. Nu ställs man mot tuffare motstånd än senast. och här är jag inte så säker på att man bara går ut och vinner.

Rögle är ett av seriens bästa lag denna säsongen och man ligger på en tredjeplats i tabellen med samma poäng som Luleå samt en poäng bakom Frölunda.

Efter att man haft två förluster mot Brynäs och Leksand så har man återigen hittat tillbaka på vinnarspåret, och här kommer man med två raka segrar i bagaget, och det mot serieledande Frölunda med 5-4 samt Skellefteå med 4-5.

Seider stod för sitt första mål för klubben senast mot Skellefteå, och han blir bara bättre och bättre.
I övrigt så har man riktigt bra spelare i Zaar, Bristedt, Smith och Gelinas för att nämna några, och man har absolut vad som krävs för att slå Färjestad här.

Rögle går in i matchen som underdogs, men jag tycker matchen på förhand är jämnare än så, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Speltips: 2 och jag investerar 1u till 2.65 hos Nordicbet eller Betsafe // TT

This is the stats tab
This is the post tip