Europa League kickar igång!

United inleder denna säsongs europaäventyr borta mot Feyenoord.

Mourinho om Europa League:
"Ingen turnering vi vill ha."

United och Mourinho förväntas rotera laget något. Rapporter om att Marcus Rashford ska starta dyker upp. Det skulle innebära att Zlatan startar på bänken medan Rooney inte ens är med i truppen.

Troliga startelvor:
Feyenoord: Jones: Karsdorp, Botteghin, Kongolo, Woudenberg; Ahmadi, Kuyt, Vilhena; Beghuis, Jorgensen, Toornstra.
Manchester United: Gea; Fosu-Mensah, Bailly, Smalling, Rojo: Herrera, Carrick,: Martial, Mata, Depay: Rashford.

De Gea kan möjligen få vila här, Sergio Romero kan ersätta. Återstår att se. Annars gäller det för spelare som Rojo, Herrera och Smalling att visa här att de förtjänar en bättre plats i laget.

Giovanni van Bronckhorsts Feyenoord har fått en riktigt fin start på säsongen. Vinst i alla fem inledande seriematcher, med tre gjorda mål i snitt per match. Hemmaplan ikväll och bra utgångsläge för att skaffa sig en fin position i gruppen. Kaptenen och förra Liverpool-legenden Dirk Kuyt sparkar boll än med sina 36 år på nacken. Gjorde 23 mål förra säsongen, i alla tävlingar och tog laget till guld i Holländska cupen. Ikväll alltså mot ett roterande Manchester United.
Manchester United och starka insatser i Europamatcher är inget jag kopplar ihop på senare tid iallafall. Faktum är att laget från Manchester har förlorat alla deras tre senaste bortamatcher i tävlingen och är utan en vinst i de fem senaste.

Skador:
Feyenoord: Eljero Elia, Kenneth Vermeer och Miquel Nelom missar matchen.
Manchester Utd: Luke Shaw, Henrikh Mkhitaryan, Phil Jones och Bastian Schweinsteiger saknas.

Mourinho må vara skarp men jag tror United får lite problem här ikväll. En hyfsad tajt match bör vi få, inget av lagen lär vilja öppna upp sig allt för mycket. Tror inte att Uniteds spel kommer klicka felfritt från start heller. I slutändan kommer båda lagen vara nöjda med en pinne vardera. Tycker hemmalaget har underskattats aningen här.

Jag spelar Feyenoord +0.5 asian till 2.00, med 1.5/5 units. Hos bet365 .

Twitter@HolmbergAke

www.spreadsheet.se/holmbergAke1617


EDITERAD 2016-09-15 16.42:33

This is the stats tab
This is the post tip