Returmöte mellan Feyenoord och Shakhtar Donetsk efter att första matchen slutat oavgjort.

Det är ingen bortamålsregel längre vilket innebär att resultatet 1-1 i första mötet gör förutsättningarna enkla att förstå. Laget som vinner går vidare och skulle det bli oavgjort väntar förlängning.

Feyenoord stod för mycket av spelet i första mötet i Polen. Vi kommer få en likadan match att vänta när matchen nu spelas i Nederländerna. Men det är stort av Shakhtar Donetsk att ens ha kommit hit fram i turneringen och att ens kunna spela fotboll. Förra säsongen blev inställd och alla brassar samt de andra utländska spelarna lämnade i samband med att kriget startade. Ligan i Ukraina är igång igen och Shakhtar tog sig vidare från gruppen i Europa League, vilket gör att de spelar sina hemmatcher i Polen.

Bussen ska parkeras

Det var ett stort bollinnehav redan i första matchen för Feyenoord och det mesta för Shakhtar handlade om att försvara. Det kommer bli ännu mer av defensivt i det här returmöte så nyckeln blir att hålla ihop försvaret och hoppas att matchen fortfarande är inom räckhåll när kvarten återstår. För Feyenoords del så kommer det tryckas från start på hemmaplan. Var något avvaktande i första halvlek i första matchen för att sedan skapa många bra målchanser i andra. Nu tror jag det offensiva spelsättet kommer mycket tidigare. Blir det inget mål i början för hemmalaget så tror jag den här linan över 5,5 hörnor hittar in innan domaren blåser av matchen.

Jag spelar Feyenoord över 5,5 hörnor @1.76 hos bet365 .

Twitter @robiiinbetting
This is the stats tab
This is the post tip