SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

På Stadion i Helsingfors tar Finland emot Irland i Nations League. Marknaden har finnarna som småfavoriter till seger. Själv tror jag på en jämn och stängd match, där vi inte kommer att få se många målchanser. Båda lagen är skickliga i sina defensiven, samtidigt som offensiven inte har levererat på långa vägar. Irland är trots skador, avstängningar och Covid 19 piskade att vinna för komma ikapp Wales och Finland i toppen. Dock är finnarna svåra att bryta ner på hemmaplan så det lutar mot ett målsnålt möte.

Efter tre spelade omgångar har Finland en poäng upp till Wales och fyra poäng ner till Irland. Formen är fin med två raka segrar över Irland borta med 1 - 0 och senast blev det 2 - 0 hemma mot Bulgarien. I öppningsmatchen förlorade Finland hemma mot Wales med 0 - 1. Detta är ovanligt, alltså både att Finland förlorar hemma samt också att de släpper in mål. Bulgarien lyckades inte skapa mycket senast medan Finland tog vara på sina två vassa lägen och gjorde mål. I övrigt sprutar inte Finland in mål.

Det gör inte Irland heller. De har misslyckats med att göra mål i sina tre senaste matcher. Två av dessa tre har slutat mållöst, så försvaret ska ha mycket kredit. Irland är utslagna ur EM-kvalet, där de spelade mållöst mot Slovakien för att sedan förlora på straffar. De har även förlorat, som sagt, i Nations League mot Finland hemma med 0 - 1 och spelat 1 - 1 borta mot Bulgarien och mållöst hemma mot Wales. I denna match drog James McClean på sig två gula kort och missar därmed matchen mot Finland.

Irland får tillbaka Adam Idah och Aaron Connolly. I övrigt är John Egan, Callum Robinson, Callum O'Dowda och Alan Browne fortfarande i karantän. Läget är inte optimalt, men att försvara sig är något irländarna är skickliga på. Jag spelar på att matchen slutar under 2 mål, men slänger in en försäkring om det blir exakt två mål. Spelet blir alltså under 2 mål på asiatisk handikapp, vilket innebär en förlust vid tre mål eller fler, pengarna tillbaka vid exakt två mål och vinst vid mållöst eller ett mål i matchen.

Speltips Finland - Irland:
Under 2 mål - odds 1.80 hos bet365 .

---
Preliminär startelva från Sportsgambler.com - Finland:
Lukas Hradecky, Jukka Raitala, Joona Toivio, Paulus Arajuuri, Jere Uronen, Ilmari Niskanen, Tim Sparv, Glen Kamara, Robert Taylor, Teemu Pukki & Fredrik Jensen.

Preliminär startelva från Sportsgambler.com - Irland:
Darren Randolph, Matt Doherty, Shane Duffy, Kevin Long, Enda Stevens, Josh Cullen, Jeff Hendrick, Conor Hourihane, Daryl Horgan, Aaron Connolly & Adam Idah.
---

This is the stats tab
This is the post tip