Milan gästar Fiorentina på lördagskvällen.
Mitt speltips: Över 2,5 mål i matchen. Pinnacle .

Fio har haft över 2,5 mål i 8/12 hittills.
50/50 för Milan med 6/12.

Milan ångar på i toppen. Före uppehållet kom de tillbaka från 0-1 mot Inter. I slutskedet kändes det som Milan var laget som gick för segern snarare än Inter. Går grymt bra i ligan medan CL varit en besvikelse. Varit extremt målpålitliga i Serie A där de gjort mål i alla matcher hittills. Skapar kanske inte superdupermycket i varje match, men har en del vassa poängspelare med lite olika egenskaper att påverka matchbilden. Inte minst Zlatan. Dragits med skador och sjukdomar i säsongsupptakten, men nu verkar truppläget se bättre ut än tidigare.

Defensivt har jag varit inne på att Milan skulle tappa på målvaktsposten först när de sålde Donnarumma och sedan när ersättaren Maignan skadades. Har ändå klarat sig bra hittills, men över tid måste det där bara kännas. Lyckats hålla fyra nollor, men har väl haft lite medstuds då de "borde" släppt in lite fler mål sett till expected goals against.

Fiorentina har som bekant vasse Vlahovic som öser in mål. Ligger rätt bra i fas med förväntningarna på laget strax bakom topplagen, så behöver inte gå in i en sån här match och jaga en poäng. Bör bjuda upp på hemmaplan, vilket de har kapacitet att göra.

Milan gör "alltid" mål och Fiorentina bör ha bra chans att näta också. Finns ingen anledning för något av lagen att vara särskilt nöjda med 1-1. Därför tror jag på bra chans för ett överspel här. Sedan oddssläpp har oddset på övern gått upp en del, tillräckligt mycket för att jag tycker det ska finnas värde.

1-2 eller 2-1 känns troligt.

This is the stats tab
This is the post tip