Viktiga poäng står på spel när Vincenzo Italianos Fiorentina tar emot Genoa på Stadio Artemio Franchi i den italienska Serie A. Fiorentina kringar om en plats ute i Europa denna säsong. En sjunde plats i tabellen vittnar om detta. De gjorde ett rejält magplask i den senaste omgången mot Torino och lyckades aldrig bryta ner motståndet. Även Genoa har en förlust bakom sig, mot bottenkonkurrenten Spezia, där de alltjämnt sliter med målskyttet. Fiorentina är favoriter. Dock bör inte detta bli en målfest.

Efter förlusten mot Torino med 0 - 4, där ingenting stämde för Fiorentina, lyckades de resa sig i italienska cupen i torsdags borta mot Napoli. Det blev 2 - 2 efter ordinarie tid. Med en man mer vann Fiorentina på övertid med 5 - 2. Dusan Vlahovic, med 16 ligamål, har en magisk säsong bakom sig. Han står som målskytt bakom hälften av lagets mål. I truppen saknas Lucas Martinez och Marco Benassi, på grund av skador. Samt att Sofyan Amrabat spelar för Marocko i det Afrikanska mästerskapet.

Även Genoa har folk i sjukstugan. Hernani, Nicolo Rovella, Yayah Kallon och Valon Behrami är skadade. Johan Vasquez är avstängd. Det största problemet har varit målskyttet. Något som tränaren Andriy Shevchenko inte har löst. I helgen fick AC Milan legendaren sparken. Genoa leds tills vidare av Abdoulay Konko och Roberto Murgita. Det här året har inletts med ett 1 - 1 möte mot Sassuolo och en 0 - 1 förlust mot Spezia. Dock har försvaret blivit mer kompakt och betydligt stabilare. Något som verkligen behövs om de ska klara av att överleva. Genoa ligger nästsist i tabellen - med 5 poäng upp till säker mark.

Med en 120 minuter lång veckomatch i benen kan det finns en hel del trötta ben hos Fiorentina spelarna. De borde ändå klara av en uppgift som Genoa - om de ska vara med och slåss om en topp 6 placering. Dock kan Genoa göra detta till en svår tillställning.

Därmed lägger jag ett spel på att det blir som mest två mål i denna Serie A match mellan Fiorentina och Genoa.

Speltips Fiorentina - Genoa:
Under 2,5 mål. Odds 2.10 hos bet365 .

bet365 streamar matchen.

---
Preliminär startelva - Fiorentina:
Pietro Terracciano, Cristiano Biraghi, Igor, Nikola Milenkovic, Alvaro Odriozola, Giacomo Bonaventura, Lucas Torreira, Alfred Duncan, Nicolas Gonzalez, Dusan Vlahovic & Riccardo Saponara.

Preliminär startelva - Genoa:
Salvatore Sirigu, Sinan Gumus, Mattia Bani, Zinho Vanheusden, Paolo Ghiglione, Filippo Melegoni, Milan Badelj, Manolo Portanova, Domenico Criscito, Felipe Caicedo & Mattia Destro.
---

This is the stats tab
This is the post tip