Fyra raka segrar för Inter - men nu väntar ett av vårens bästa lag på bortaplan.

Senaste möten
Inter - Fiorentina 2-1

Fiorentina - Inter 1-1
Inter - Fiorentina 3-0

Serie A
3. Inter 24 14 4 6 34:17 46
9. Fiorentina 24 8 11 5 37:26 35

Fiorentina hemma
11 5 4 2 20:11 19

Formen
V, O, O, V, V

Senaste match
SPAL - Fiorentina 1-4

Inter borta
12 6 2 4 15:11 20

Formen
V, V, V, V, F

Senaste match
Inter - Rapid Wien 4-0

Om Milan gjort den bästa övergången i vinter med Piatek så är Fiorentina god tvåa med Muriel. Colombianen har lyft Fiorentinas offensiv till en ny nivå och det känns som att han passar som handen i handsken i Florens. Han har varit med om att sänka Roma med 7-1 i cupen och även om han blev mållös sist mot SPAL (4-1) så oroar han hela tiden vilket skapar ytor för andra spelare. Med sin kraftfulla spelstil, snabbhet och näsa för mål kan han sänka vilket lag som helst i Serie A.

Inför söndagens hemmamatch mot Inter tycker jag inte att Fiorentina har så mycket att förlora. Man ligger nia i tabellen och tre poäng skulle skjuta upp laget på samma poäng som Lazio, Torino och Atalanta ovan. Inter ligger trea i Serie A och hade en veckomatch nu mot Rapid Wien som man enkelt vann med 4-0. Har nyligen visat svaghetstecken i och med 0-1-torsken hemma mot Bologna, men just nu är formen relativt bra. Oroligt i fallet Mauro Icardi som blev av med kaptensbindeln till följd av någon disciplinär anledning och inte spelat sen dess.

Oavsett om han spelar eller inte så har Inter offensiv skicklighet att starta med och jag förväntar mig en match där båda lagen går för tre poäng. Inter vann med 2-1 i september och förra säsongens möten slutade 1-1 i Florens och 3-0 till Inter i Milano.

Preliminära elvor (Gazzetta)

Fiorentina (4-2-3-1) Lafont - Laurini, Milenkovic, Vitor Hugo, Biraghi - Benassi, E Fernandes, Veretout - Chiesa, Gerson - Muriel

Saknar: Mirallas, Pazzella

Inter (4-2-3-1) Handanovic - D'Ambrosio, De Vrij, Skriniar, Asamoah - Vecino, Brozovic - Politano, Nainggolan, Perisic - L Martinez

Saknar: Keita, Vrsaljko, Icardi osäker

SPELTIPS
Jag spelar båda lagen gör mål till 1.80 hos bet365 (2/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip