bet365 streamar alla Serie A matcher.

Fredagsmatchen i den italienska Serie A hämtas från Stadio Artemio Franchi där Fiorentina tar emot Inter. Gästerna är favoriter till seger och har två poäng upp till serieledarna Milan - så Inter måste bara gå för en seger. Men Inter har slitit rejält på bortaplan i sina tre senaste matcher och kommer att få det tufft mot Fiorentina, som är starka på hemmaplan. Fiorentina dras med defensiva avbräck men är samtidigt starka i sin offensiv, så chansen är stor att vi får se minst ett varsitt mål från båda sidorna.

Sedan Fiorentina bytte tränare till Cesare Prandelli har det gått betydligt bättre för laget, som på hemmaplan har två raka segrar över Cagliari och Crotone. Senast var de också nära att ta en trepoängare borta mot Torino, där Fiorentina nätade det första målet med en man mindre på planen. Mittfältaren Gaetano Castrovilli hade innan dess blivit utvisad. Även mittbacken Nikola Milenkovic drog på sig ett rött kort, vilket innebar att Fiorentina spelade med två man mindre och till slut släppte in 1 - 1 målet.

Dessa två herrar kommer att saknas mot Inter och är en försvagning i defensiven. Offensiven håller en hög nivå, där Fiorentina har nätat i samtliga sex senaste matcher utom bortamötet mot Napoli. Fiorentina och Inter möttes för mindre än en månad sedan i den italienska cupen där Inter vann med 2 - 1. Säsongens första inbördes mötet vanns också av Inter med siffrorna 4 - 3. Inter är det laget som har nätat flest i Italien med 49 mål på 20 ligamatcher. Med Martinez och Lukaku på topp är de ostoppbara.

Inter, som har åkt ur Champions League, har nu bara ligan att fokusera på, då det också blev en 1 - 2 förlust hemma mot Juventus i den italienska cupen. Dock måste Inter bryta sin negativa bortatrend, där de har två kryss och en förlust i de tre senaste matcher. Trots det har Inter ett snitt på två gjorda mål per match, på bortaplan, så jag räknar med att de nätar igen mot Fiorentina - som i sin tur nästan alltid nätar på hemmaplan. Därmed litar jag på att vi får se mål igen från båda lagen.

Speltips Fiorentina - Inter:
Båda lag gör mål i matchen - odds 1.80 hos bet365 .

---
Bekräftad startelva - Fiorentina:
Bartlomiej Dragowski, Lucas Martinez, German Pezzella, Igor, Lorenzo Venuti, Giacomo Bonaventura, Sofyan Amrabat, Borja Valero, Cristiano Biraghi, Valentin Eysseric & Dusan Vlahovic.

Bekräftad startelva - Inter:
Samir Handanovic, Milan Skriniar, Stefan De Vrij, Alessandro Bastoni, Achraf Hakimi, Nicolò Barella, Marcelo Brozović, Arturo Vidal, Ivan Perišić, Alexis Sánchez & Romelu Lukaku.
---

This is the stats tab
This is the post tip