SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

På Stadio Artemio Franchi i Florens hoppas Fiorentina fortsatta på sin starka öppning när de tar emot formsvaga Sampdoria i den italienska Serie A. Fiorentina har spelat riktigt bra inledningsvis där de har tagit en seger och stått upp bra mot Inter medan Sampdoria har blivit överkörda av Juventus och gjort bort sig totalt i sin senaste match. Målformen är på topp hos Fiorentina. När Sampdoria läcker in mål finns det inget som talar till deras fördel och några poäng tvivlar jag starkt på att Sampdoria tar.

Fiorentina började säsongen med att ta en viktig trepoängare hemma mot Torino i 1–0-vinsten. Segern följdes upp med ett stentufft borta möte mot Inter, som förra säsongen kom på en andra plats - bara en poäng efter Juventus. Fiorentina hade ledningen två gånger om, men Inters offensiv håller en världsklass så det blev en förlust med 3–4. Fantastiskt starkt av Fiorentina att göra tre mål borta mot Inter. Med den styrkan i offensiven kan det mycket väl bli en massa mål igen mot Sampdoria.

För Sampdorias del är det ingen ordning och reda i försvaret. Först blev det en förlust borta mot Juventus med 0–3. Det i sig är så klart inte fy skam. Men i nästa match släppte Sampdoria in lika många mål, fast mot nykomlingar Benevento. Det blev en skräll på marknaden, men spelmässigt var inte Benevento det sämre laget. Sampdoria hade en 2 - 0 ledning efter 18 minuter, men slutade spela fotboll därefter. Sampdoria släppte in ett mål innan pausvilan och ytterligare två mål innan slutsignalen.

Fiorentina, som var en bit ifrån Europa platserna i tabellen förra säsongen, har spelat betydligt bättre denna säsong. Sampdoria avslutade förra säsongen med tre raka förluster innan det blev oavgjort mot Brescia, som kom nästsist och åkte ur ligan. Denna säsong har börjat ännu värre för Sampdoria, där laget står för en massa grodor i försvaret. Då blir det svårt att möte ett formstarkt lag, som har hittat målformen. Fiorentina ska bara vinna mötet. Därmed blir det ett spel på en rak hemmaseger i matchen.

Sampdoria tvingas göra två förändringar i startelvan då Omar Colley (till Fulham), och Jakub Jankto (skadad) saknas. Även Keita Balde (isolerat efter corona) saknas.

Speltips Fiorentina - Sampdoria:
1 - odds 1.78 hos bet365 .

---
Bekräftad startelva - Fiorentina:
Bartlomiej Dragowski, Martin Caceres, Federico Ceccherini, Nikola Milenkovic, Cristiano Biraghi, Gaetano Castrovilli, Sofyan Amrabat, Giacomo Bonaventura, Federico Chiesa, Christian Kouame & Dusan Vlahovic.

Bekräftad startelva - Sampdoria:
Emil Audero, Bartosz Bereszynski, Lorenzo Tonelli, Maya Yoshida, Tommaso Augello, Antonio Candreva, Gaston Ramirez, Albin Ekdal, Morten Thorsby, Mikkel Damsgaard & Fabio Quagliarella.
---

This is the stats tab
This is the post tip