Förhandstippade favoriter till EM bucklan, Frankrike, ska på Stade de France ta emot Albanien i den femte omgången av EM kvalet. Frankrike har bara stått för en mindre bra prestation hittills, borta mot Turkiet som spelade bra. Annars har Frankrike vunnit sina tre övriga matcher överlägset. Chansen är gigantisk att Frankrike även vinner stort mot Albanien. Marknaden har Frankrike som megafavoriter till 1.10 i odds och jag hittar ett värde i att det blir minst tre mål i matchen, med en försäkring.

Didier Deschamps framgångar fortsätter i Frankrike, som efter fyra spelade matcher ligger i delad ledning med Turkiet och Island. Det har inte varit några problem för fransmännen att göra en massa mål och det är inte att undra på med tanke på vilka spelare som finns i truppen. På tal om truppen, så har Frankrike drabbats av några skador. Manchester Citys mittback Aymeric Laporte blev uttagen i truppen förra veckan. I helgens match drog han dock på sig en knäskada och tvingas att lämna återbud.

Didier Deschamps har kallat in Barcelona-backen Samuel Umtiti som ersättare. Ett ytterligare skadebesked är att Paul Pogba har problem med en ankel. Så även han missar matchen mot Frankrike, samt att den normale kollegan centralt på mittfältet, Ngolo Kante, fortfarande är skadad. I stället för Pogba har Didier Deschamps hämtat in en debutant i A-landslaget, nämligen Arsenals Matteo Guendouzi, som inte alls har de defensiva färdigheterna som Pogba kan erbjuda.

Marknaden erbjuder trots dessa avbräck tre gånger pengarna på ett mål från Albanien. Jag finner sannolikheten mycket större än så, men väljer ändå ett säkrare spel, då Frankrike kan klara av att hålla undan - men det kan absolut inte Albanien göra. För Albanien spelar en offensiv fotboll och gör det bra på hemmaplan. Det har blivit två segrar, mot Andorra och mot Moldavien, samt två förluster mot Island och mot Turkiet. När Albanien släpper in två mål hemma mot Turkiet så släpper in fler borta mot Frankrike.

Därmed finner jag ett värde i den asiatiska linan på över 3 mål i matchen, till 1.79 i odds och lägger ett spel på utfallet. Det blir förlust vid 0, 1 eller 2 mål i matchen, pengarna tillbaka vid exakt 3 gjorda mål och vinst vid 4 mål och fler i matchen.

Själva oddset finnes hos Unibet , 888sport & LeoVegas .

---
Bekräftad startelva Frankrike:
Hugo Lloris, Benjamin Pavard, Raphael Varane, Lucas Hernandez, Clement Lenglet, Corentin Tolisso, Thomas Lemar, Blaise Matuidi, Kingsley Coman, Antoine Griezmann & Olivier Giroud.

Bekräftad startelva Albanien:
Thomas Strakosha, Berat Djimsiti, Ardian Ismajili, Mergim Mavraj, Ylber Ramadani, Elseid Hysaj, Amir Abrashi, Odise Roshi, Keidi Bare, Myrto Uzuni & Bekim Balaj.
---

This is the stats tab
This is the post tip