Denna match är Frankrikes chans att på Stade de France utöka målskillnaden i grupp H, i EM kvalet, där Frankrike just nu ligger i delad ledning med Turkiet. Det är jumbon Andorra som kommer på besök, alltså, ett av kvalets sämsta lag som ställs mot det laget som är favorittippade att vinna hela mästerskapet. Det är bara frågan om hur många måls marginal Frankrike vinner detta möte med och jag är helt övertygad om att den siffran blir riktigt hög, då Andorra har ingenting att sätta emot.

I lördags körde Frankrike över Albanien, efter att ha spelat Andorras nationallåt i inledningen. Det blev 4 - 1 till Frankrike men det borde ha blivit betydligt större siffror, med tanke på att Griezmann missade straff och sköt bort sig rätt så många gånger. Andra spelare, dock, som Ikone, var hungriga och ville visa varför de hade blivit uttagna. Så vem än Didier Deschamps slänger in på plan så får vi se ett motiverat lag som vill vinna och fortsätta spotta in mål. Ett ypperligt läge erbjuds att spä på målskillnaden.

Näst ut för Frankrike är Andorra, som på fem spelade kvalmatcher inte har lyckats göra något mål alls. Detta kommer de inte heller att göra mot Frankrike. Ändå erbjuder marknaden runt 1.55 i odds på över 4,5 mål men hela 1.95 i odds på Frankrike -4,5 mål i handikapp. Hur stor är chansen att Andorra ska göra ett mål? Inte är det 40 punkters chans, i alla fall. Därmed är det per automatik ett gigantiskt värde på Frankrike -4,5 mål, för de som jag är övertygade om att detta blir ett franskt målkalas.

När det gäller Andorra så är jag helt enig med Ulrik Sandebäck, som rekade Turkiet -3,5 mål mot Andorra senast. Jag är enig om att Andorra är en Blåbärsnation och om att Andorra är uselt. Till deras försvar så är det inte så konstigt med 76 000 invånare i Andorra. Turkarna hade en spelare på världsnivå på varje position och de borde ha vunnit med minst 4 bollar på ett kokande Vodafone Park mot ett blåbärsland som Andorra. Resultat? Tufan nickade in 1 - 0 segermålet för Turkiet i minut 89.

Det var en sådan dag då det höll på att gå åt pipan för Turkiet. De ägde matchen och lät inte Andorra skjuta ett enda skott på mål. Turkiet hade 10 skott på mål och 9 skott utanför och en massa anfall, kontringar och omställningar som varken blev skott på mål eller utanför, men som borde ha resulterat i mål mot Andorra. Om en tiondel av dessa hade gått in så hade -3,5 handikapp linan suttit. Till Andorras nackdel så fick de jobba hårt och slita ihjäl sig, utan resultat egentligen. Det blev ändå en förlust. Så moralen och motivationen är inte på topp, samt att det finns en hel del trötta ben hos Andorra spelarna.

Frankrike kommer att ta vara på detta gyllene läge och se till att de utökar målskillnaden ordentligt. Med denna trupp, full av kvalitativa spelare som vill visa framfötterna dessutom, kan vi räkna med att Frankrike vinner stort. Det ska något extremt till för att Andorra återigen ska ha marginalerna med sig, men det kan jag inte se med tanke på att de har en tuff bortamatch i benen redan. Därmed finner jag ett stort värde i handikapp linan, som är lagd och på Frankrike -4,5 mål, och lägger ett spel till 1.95 i odds.

Själva oddset finnes hos bet365 .

---
Bekräftad startelva Frankrike:
Hugo Lloris, Leo Dubois, Raphael Varane, Clement Lenglet, Lucas Digne, Corentin Tolisso, Moussa Sissoko, Kingsley Coman, Jonathan Ikone, Antoine Griezmann & Olivier Giroud.

Bekräftad startelva Andorra:
Josep Gomes, Joan Cervos, Ildefons Lima, Max Llovera, Moises San Nicolas, Jesus Rubio, Ludovic Clemente, Marc Vales, Marc Rebes, Marcio Vieira & Cristian Martinez.
---

This is the stats tab
This is the post tip