VM-mästarna tar emot Island som lär få det tufft här.

Senaste matcher

Frankrike - Island 2-2 (träningsmatch)
Frankrike - Tyskland 2-1 (Nations League)
Nederländerna - Frankrike 2-0 (Nations League)
Frankrike - Uruguay 1-0 (träningsmatch)
Moldavien - Frankrike 1-4 (EM-kval)

Belgien - Island 2-0 (Nations League)
Qatar - Island 2-2 (träningsmatch)
Sverige - Island 2-2 (träningsmatch)
Island - Estland 0-0 (träningsmatch)
Andorra - Island 0-2 (EM-kval)

Frankrike, Island och Turkiet lär göra upp om plats 1-2 i gruppen där även Albanien, Andorra och Moldavien finns med. I den första omgången vann Frankrike med tydliga 4-1 borta mot Moldavien medan Island slog Andorra med 2-0 på bortagräs.

Betydligt tuffare nu för Island får man säga. Fransmännen visade goda takter på moldavisk mark och lär komma ut med gott självförtroende här. Island är bra, men kanske inte lika bra som under Lasse Lagerbäck. Hamrén har inte lyckats på samma sätt att bygga en slagkraftig enhet och i sin NL-grupp blev man nollade över fyra matcher mot Schweiz och Belgien. 1-13 i målskillnad på dessa matcher...

Visst finns ett par spelare med klass men man kan givetvis inte mäta sig med fransmännen. Här gäller det för Hamrén och Island att bara stå emot. Men det blir tufft mot en anfallslina bestående av Griezmann, Giroud och Mbappe. Didier Deschamps borde inte göra så stora förändringar på ett lag som spelade bra sist så det kan mycket väl bli samma elva som sist.

Preliminära elvor (Whoscored)

Frankrike (4-3-3) Lloris - Pavard, Varane, Umtiti, Kurzawa - Pogba, Kanté, Matuidi - Mbappe, Giroud, Griezmann

Out: Digne, Martial

Island (4-4-1-1) Halldorsson - Seavarsson, Arnason, Sigurdsson, Skulason - Gudmundsson, Sigurjonsson, Bjarnason, Sigurdsson - Sigurdsson - Finnbogason

Out: Sigurdarson, Gunnarsson

SPELTIPS
Jag tror att Frankrike sätter ton i det här gruppspelet. Spelar hemmalaget att vinna och hålla nollan till 1.67 hos Nordicbet , Betsson eller Betsafe (3/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip