På Stade de France har vi ett toppmöte när Frankrike tar emot Tyskland i Nations League. Marknaden har Frankrike som favoriter till cirka 1.75 i odds samt över 2,5 mål i matchen alternativet som en liten favorit. Dock är det inte mycket som tyder på att vi får se ett målkalas, annat än att åskådarna verkligen hoppas på det. Med en tidigare historik som visar på målsnåla möten, samt ett Tyskland som har problem att näta ska det inte erbjudas över dubbla pengar på att båda lag inte gör mål.

Visst har Frankrike offensiva krafter som heter duga. Världsmästarna ska kunna göra mål på vilka motståndare som helst på denna planet, men samtidigt är det någon som kan stoppa dem från att göra mål så är det just Tyskland. Detta möte blir det andra i Nations League mellan Frankrike och Tyskland. Det första slutade mållöst, efter en ganska händelsefattig tillställning. Frankrike har det inte lätt att göra mål på tyskarna när tyskarna väl fokuserar på försvar - vilket är ett måste i denna match.

I nuläget går det inte bra för Tyskland. De har endast en poäng i Nations League, mot Frankrike hemma då i 0-0 matchen. I lördags blev det en 0-3 förlust borta mot Holland. Till varje pris måste Tyskland undvika en förlust mot Frankrike för att inte lyckas med något de aldrig tidigare har lyckats med, nämligen att förlora sex matcher under ett år. Vi är alla vana och bortskämda med att se tyskarna slå allt och alla. Det första steget i återhämtningen blir att hålla tätt bakåt - något tyskarna i vanliga fall är världsmästare på. Så det blir ett defensivt inriktat Tyskland som kommer för att till varje pris inte förlora matchen.

Den tyska offensivs saknar allting just nu. Nog för att det ändå är svårt att göra mål på Frankrike på Stade de France. Tyskarna skapade verkligen inte mycket farligt senast och har endast gjort mål i en av sina fyra senaste möten. Då blev det två mål hemma mot Peru. Nu är det Frankrike borta och det är en helt annan uppgift. De tidigare inbördes möten har slutat så här:

Nations League, League A, Gr. 1: 6/9, 2018
Tyskland 0 - 0 Frankrike

Fotbollslandskamp: 14/11, 2017
Tyskland 2 - 2 Frankrike

Fotbolls-EM Slutspel, herrar: 7/7, 2016
Tyskland 0 - 2 Frankrike

Fotbollslandskamp: 13/11, 2015
Frankrike 2 - 0 Tyskland

Fotbolls-VM Slutspel: 4/7, 2014
Frankrike 0 - 1 Tyskland

I endast ett av de fem senaste inbördes möten har båda lagen lyckats med bedriften att göra mål på varandra. Detta visar hur svåra drabbningarna är mellan Frankrike och Tyskland. När Frankrike nu har svårt att göra mål på tyskarna och Tyskland är helt ur form när det gäller målskyttet så finner jag ett stort värde i att båda lag inte gör mål på varandra.

Marknaden erbjuder en bit över dubbla pengar på utfallet, så jag lägger ett spel till 2.25 i odds. Själva oddset hittas hos SpeedyBet , 888sport & LeoVegas .

---
Bekräftad startelva Frankrike: Hugo Lloris, Benjamin Pavard, Presnel Kimpembe, Raphael Varane, Lucas Hernandez, Paul Pogba, N'Golo Kante, Blaise Matuidi, Antoine Griezmann, Kylian Mbappe & Olivier Giroud.

Bekräftad startelva Tyskland: Manuel Neuer, Matthias Ginter, Mats Hummels, Nico Schulz, Niklas Suele, Joshua Kimmich, Toni Kroos, Leroy Sane, Thilo Kehrer, Serge Gnabry & Timo Werner.
---

This is the stats tab
This is the post tip