Premier League är tillbaka! Visserligen är det inte så länge sedan förra säsongen tog slut men längtan har varit stor trots det. Det är något speciellt i början av säsongen när alla lag har stora förhoppningar som i de flesta fall faller platt när verkligheten kommer till jul.

Londonderby mellan nykomlingen Fulham - Arsenal är säsongens första match.

Fulham tog sig upp tack vare kval. De hamnade fyra i ligan och fick möta Cardiff som de vann över. Sedan i finalen på Wembley klev vänsterbacken Joe Bryan fram med två mål i förlängningen, varav första målet var en riktig fräckis med en frispark långt ifrån som han drar på mål istället för ett inlägg.

Arsenal har redan smygstartat sin säsong och laget gjorde det genom att vinna Community Shield på straffar över Liverpool. Blev väldigt låga stundtals i sitt försvarsspel och även om det var Liverpool på andra sidan så behöver Arteta jobba på att kontrollera mer av spelet.

Första matchen, Londonderby och Chris Kavanagh talar för att det blir många frisparkar idag. En domare som gärna blåser i pipan. Han har en tendens att blåsa lite för mycket och gärna lugna ner spelet genom frisparkar.

Jag spelar Fulham över 12,5 frisparkar @1.72 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip