Fulham tar emot Liverpool på Craven Cottage under eftermiddagen.

Hemmalaget har haft en jobbig säsong och det krävs ett mirakel för att de ska överleva i Premier League. Det är 13 poäng upp till Burnley som är på säker mark. 13 poäng på åtta matcher, med Fulhams form, är något som känns omöjligt. Men de brukar bjuda till spel när storlagen kommer på besök - jag hoppas de gör det även idag.

Förra hemmatchen mot Chelsea blev det 12-20 i skotten.
När man United gästade slutade skotten 15-15.
12-14 i skott mot Tottenham.
21-9 i skott mot Arsenal.

Liverpool vann den viktiga matchen i Tyskland mot Bayern Munchen i veckan. Den tyska maskinen är inte var den var för några år sedan men sättet Liverpool tog sig an matchen och genomförde den var imponerande. Bayern Munchen var länge bara ett mål ifrån avancemang men trots det kändes det som att Liverpool hade kontroll. Nu är laget tillbaka i England och vinna är enda alternativet mot Fulham.

Mötet på Anfield slutade 21-8 till Liverpools favör. Fulham vill något när de spelar hemma, de har inte varit tillräckligt bra men de försöker. De skjuter på det mesta när de möter de stora lagen. Det blir inte så många mål efter procenten att göra mål från distans är låg men det ser bra ut i skottstatistiken - och det är allt vi behöver bry oss om i det här spelet.

Jag spelar över 24,5 skott @1.80 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip