Tidiga lördagsmatchen hämtas från Craven Cottage, där Fulham ska försöka ta sig närmare säker mark medan United kämpar för en Champions League-plats.

Fulham har det fortsatt tufft i Premier League. Det stora problemet för Ranieri är försvarsspelet som inte är fullt så katastrof som det var i början av säsongen men fortfarande långt ifrån godkänt. Londonklubben har endast hållit nollan två gånger den här säsongen - och det funkar inte när vi är en bit in i februari.

Manchester United tog en seger mot Leicester och har siktet inställt på topp-4. Det var ingen maxprestation som vi fick se förra helgen av Solskjaers lag men vinst är det viktigaste. Det väntar ett tufft spelschema i februari och det ryktas om att Lindelöf inte har följt med till London. Vi får avvakta och se om det stämmer när vi får det officiellt.

Fulham vill framåt på Craven Cottage. Laget har också en bra anfallsspets med Schurrle, bjässen Mitrovic och nyförvärvet Ryan Babel. Vet om att man inte kan spela in bollen så det skjuts mycket från alla möjliga vinklar när Fulham spelar. Manchester United har släppt på tyglarna och det skapar mer chanser - åt båda håll. Manchesterlaget har gått över 6/8 senaste matcherna. När lagen möttes på Old Trafford slutade mötet 4-1 och skotten stannade på 20-10 till United.

Jag spelar över 24,5 skott @1.66 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip