Fredagkvällen bjuder på ett hett möte i Championship mellan två kandidater till playoff-platserna. Middlesbrough hälsar på Craven Cottage och Fulham FC. Gästerna är det laget som har bäst form men kommer senast från en tuff och tajt förlust mot Tottenham i FA-cupen i veckan. Vila eller form, vad väger tyngst? Jag tror på en batalj där gästerna kommer ligga ganska lågt och göra det svårt för hemmalaget som troligtvis kommer styra och ställa. Oddset på att både lagen inte gör mål ligger aningen för högt hos Unibet , LeoVegas eller 888spport – tas till 2,06!

Jag tror Scott Parker och hans Fulham ser sin chans här. Formen som pekar på tio poäng på senaste sex ligamatcher kan bli bättre och nu kommer en bra chans när Middlesbrough, som tidigare i veckan spelade match i FA-cupen mot Spurs, kommer på besök. Fulham imponerade defensivt i senaste 1–0-vinsten borta mot Hull och spelade väldigt kompakt och bra. Priset Fulham fick betala var att skyttekungen Aleksandar Mitrovic skadade sig och missar därav fredagens match mot Middlesbrough. Ivan Cavaleiro ersätter troligtvis.

Frågan är hur friska och utvilade Middlesbrough är till den här matchen. Tisdagens och säsongens stora match mot Spurs i FA-cupen slutade med en bitter 2–1-förlust efter Spurs Lo Celsos pigga inledning. Svårt att sia om Boro´s startelva här. Känslan här är att Jonathan Woodgate spinner på men som sagt inte helt omöjligt att vi får se någon förändring sett till elvan som förlorade mot Tottenham i tisdags.
Middlesbrough snubblade mer eller mindre på målsnöret upp till högstaligan förra säsongen och var denna säsong på förhand tippade till att slåss om topplaceringarna, men inledningen på säsongen blev en rejäl besvikelse. Två segrar på de 17 inledande ligamatcherna säger det mesta. Nu har laget hittat målformen och vinsterna har radats upp. Senaste blev det ett tungt kryss mot Derby men innan dess stod laget på fyra raka segrar.
Nu tror jag det blir aningen för tätt matchande för The Boro´s del, tredje matchen på sex dagar. Tror att Woodgate satsar på en mer defensiv matchplan för att göra Fulham frustrerade.

Möjliga startelvor
Fulham: Rodak; Christie, Hector, Ream, Odoi; Onomah, McDonald, Bryan; Reid, Knockaert, Cavaleiro.
Middlesbrough: Pears; Howson, McNair, Fry; Spence, Wing, Saville, Coulson; Roberts, Tavernier; Fletcher.

SPEL: Båda lagen gör mål nej till höga 2,06 hos Unibet , LeoVegas eller 888sport .

Twitter@ Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip