Fulham har säkrat sin Premier League-plats och här tar de sig an ett Nottingham som går för att göra dem sällskap. Gästerna är i större poängbehov och med det sagt är det dubbelchansen som klickas på Craven Cottage!

Nottingham gästar Fulham denna tisdagskväll som nuvarande tabellfyra. Gästerna har 73 poäng inspelade på 42 matcher och är just nu fem poäng bakom nuvarande tabelltvåan Bournemouth. Serieledande Fulham har spelat ihop 87 poäng och toppar The Championship i överlägsen stil då alltså Bournemouth som tvåa har 78 poäng på kontot.

Ser vi tillbaka på förra mötet lagen emellan så var det aldrig något snack om saken. Fulham tog full pott på City Ground gnom en 4-0-seger och i den matchen stod skyttekungen Mitrovic för två av fyra fullträffar. Mitrovic målade för sitt Fulham när laget kryssade mot tabelltvåan Bournemouth på bortaplan senast och ska Fulham nu fixa poäng mot ett duktigt motiverat Nottingham så är serben en lirare som gästerna måste ha stenkoll på.

Gästerna har bra form med två raka segermatcher i bagaget. De har bland annat slagit West Bromwich med 4-0 på hemmaplan och därefter tog de full pott igen genom en mycket viktig 1-0-seger mot Peterborough.

Ska Nottingham lyckas haka på i racet om andraplatsen så är det nog en trepoängare de måste mäkta med här. Om de lyckas med det eller ej återstår att se, men jag ser hur som helst stort värde i att spela dubbelchansen (X2) till vasst odds då det är så enkelt att gästerna har mest att spela för rent tävlingsmässigt.

SPELTIPS
Nottingham/oavgjort (X2) till 2.05 hos Lucky Sports .

Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip