West Ham går mot en kanonsäsong.
Visst laget har haft svårt mot de allra bästa lagen, men resten radar man upp segrar mot.
De gör att man är sensationell femma och är nu faktiskt bara två poäng upp till Liverpool FC som innerhar sista Champions League-platsen.

Vad som gör David Moyes så starkt?
En av anledningarna är att man under den här tajta säsongen har fått vara befriade från tunga skador. Det gör att man har kunnat rotera i laget. Man har kunnat skifta på två/tre ställen i varje match för att hålla spelarna fräscha och pigga.
Som senast då Moyes valde att direkt ge chansen till nyinlånade Jesse Lingard och Ryan Fredericks.
Centrallinjen med A-landslagsmännen Declan Rice (England), Tomáš Souček (Tjeckien) som styr på mitten, bakom sig har de "alltid" Angelo Ogbonna och platsen bredvid har nu Watfoprd-lånet Craig Dawson helt tagit beslag på. Dawson har massor av PL-rutin från WBA men har väl aldrig sett så här bra ut som nu?

Så stabil centrallinje och sedan finns det massor av sparkapital i Said Benrahma som nu köpt loss av Brentford för runt 230 miljoner kronor. Benrahma blir bättre och bättre och snart lär det lossna rejält. Antonio. Bowen, Lanzini, nye Lingard, ja det finns många spelare som kan göra det offensivt.

West Ham möter nu Fulham i ett Londonderby. Fulham var lite på gång, men har har på slutet sett energifattigt ut. Samtidigt vinner de andra lagen över strecket och läget börjar nu kännas lätt hopplöst. Man har åtta poäng upp till fast mark, och lagen över strecken känns dessutom klart bättre.
Senast föll man rättvist mot Leicester med 2–0 – då saknade ändå gästerna sina bästa spelare.
Nej.
Fulham ser inte ut att brinna medan West Ham kommer med fin form och en nästan skadefri trupp.
Bra tvåa!
Spelas till odds kring 2.10 hos bet365 .

Troliga elvor Sportsgambler.com.
Fulham: Areola; Aina, Andersen, Adarabioyo; Tete, Loftus-Cheek, Reed, Anguissa, Robinson; Maja, Lookman
West Ham United: Fabianski; Coufal, Dawson, Ogbonna, Cresswell; Rice, Soucek; Bowen, Lingard, Fornals; Antonio.

This is the stats tab
This is the post tip