Londonderby mellan Fulham i botten och West Ham i toppen.

Hemmalaget har inte vunnit sedan i slutet av november förra året i ligan. De har spelat jämna matcher och fått med sig en del poäng genom kryss men så klart enorm skillnad på tre och en poäng. De spelar bra och har ett anfallsspel som är helt okej. Slarvade bort tre poäng mot West Bromwich förra helgen och innan det så vann laget bollinnehavet mot Brighton och det är få lag i ligan som gör det på bortaplan.

West Ham är tillsammans med Man City laget som går bäst för tillfället. Verkligen imponerad av Moyes hur han har fått ihop det här laget. Aston Villa som varit så bra under säsongen hade inte mycket att säga till om - trots hemmaplan. West Ham körde över och kom i nya anfallsvågor hela tiden. Jesse Lingard fick göra debut för sin nya klubb och visade hans kvalitéer i offensiven och fick dessutom göra två mål.

Mike Dean dömer och då vet vi att det händer mycket. Domaren som inte är rädd för att blåsa och dela ut kort. Tycker den här linan är låg med tanke på att West Ham bör få ett par offsides och och enligt mig bör deras fouls ligga på tvåsiffrigt.

Jag spelar Fulham över 11,5 frisparkar @1.83 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip