SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Norrby reser från Borås till Göteborg på fredagen. GAIS väntar.
Mitt speltips: Matchen slutar oavgjort.
Odds 3.40 hos bet365 .

Inte ofta jag rekommenderar spel på kryss, men här känns det som att oddset är spelvärt.
- Dels är det två poängmässigt jämna lag som drabbar samman. Efter 22 omgångar skiljer det fyra poäng mellan lagen.
- Bägge lagen har kryssat en hel del hittills. Norrby har nio kryss (tredje flest i serien) medan GAIS har sju kryss (femte flest).
- Tabellmässigt har GAIS sex poäng ner till kvalplatsen medan Norrby har två poäng ner. Ett kryss här är nog ett resultat bägge lagen kan leva med i en sån här match.

Efter en bedrövlig förstahalva den här säsongen är GAIS nu ett av Superettans formlag. Fem segrar på de senaste sju matcherna. Segrarna har gjort att laget klättrat i den jämna tabellen. Allsvenskt kval kan de glömma, men det behövs nog fortfarande ett par-tre poäng för att vara helt säkra neråt.

Har ett tungt offensivt avbräck i form av Mervan Celik, som skadat nyckelbenet. Tror hans frånvaro kommer kännas och att GAIS kommer få svåt att hålla samma fina form/målsnitt de haft senaste månaden in i mål.

Norrby sliter med formen. Bara en seger senaste sju matcherna. Är på allvar indragna i bottenstriden där det finns tre lag närmast bakom (Västerås, Dalkurd och Trelleborg) som garanterat kommer kriga in i mål. Har Umeå och Dalkurd kvar på hemmaplan - det är nyckelmatcherna. Än är läget inte så pass akut att de måste gå all in för att ta trepoängaren om vi har ett 1-1-läge. Saknar Ivo Pekalski - vilket är ett avbräck på mittfältet.

Jag tror det här kommer bli rätt tajt och målsnålt. Kan mycket väl se 0-0 ticka en bit in i matchen eller att vi landar på 1-1 till slut. Är som sagt två rätt så jämna lag och jag tror bägge lagen är rätt okej med ett oavgjort resultat här. Med tnake på förutsättningarna så känns kryss klart spelvärt den här gången.

This is the stats tab
This is the post tip