bet365 streamar matchen.

En riktig fotbollsfest i Istanbul och en av få matcher av dignitet som överhuvudtaget spelas den här helgen.

Derbyt mellan Galatasaray och Besiktas i turkiska Super Lig ser ut som en väldigt öppen historia på förhand. Jag står dock över 1X2-marknaden och väljer i stället att fokusera på antal mål och båda lagen gör mål.

Hemmalaget Galatasaray har gjort mängder av mål i de senaste matcherna. I de senaste fem ligamatcherna har man snittat 2.4 mål per match. Sett till de sex senaste matcherna har man gjort hela 15 mål. Bortalaget Besiktas har har inte lyckats hålla nollan i de fyra senaste matcherna och i 12 av de 13 senaste matcherna har det gått över linan 2.5.

Det här återspeglas i oddsen som därför är låga på ex över 2,5 och att båda lagen gör mål – BLGM. Jag väljer därför att göra tvärtom då de här mötena brukar kunna bli tajta och då värdet ligger på den andra sidan. Att det brukar bli tajt är inte så konstigt då det handlar om stor prestige och ett derby. Idag får dessutom matchen ännu större uppmärksamhet än vanligt då nästan ingen annan fotboll spelas. Statistiken vad gäller inbördes möten är dessutom på min sida. Spelbolagen, eller spelarna kanske man mer korrekt ska säga, har valt att ignorera inbördes möten och i stället fokusera helt på Galatasaray och Besiktas matcher mot andra lag. Något som förvånar mig.

I de fyra senaste mötena har det här derbyt slutat med under 2,5 mål. Trots det erbjuds vi nu hela 2.15 på under 2,5 mål. Ett klart värdespel. Ännu större värde får vi på att båda lagen inte gör mål. Här är oddset hela 2.20 trots att det här spelet suttit i de fem senaste ligamötena lagen emellan då bortalaget inte gjort något mål. Statistik är inte allt. Men sett till den här tydliga statistiken och det höga oddset måste jag testa.

Senaste fem mötena - Super Lig:
Besiktas-Gala 27/10, 2019: 1-0
Gala-Besiktas 05/05, 2019: 2-0
Besiktas-Gala 02/12, 2018: 1-0
Gala-Besiktas 29/04, 2018: 2-0
Besiktas-Gala 02/12, 2017: 3-0

Speltips Galatasaray v Besiktas:
Båda lagen gör mål – NEJ – odds 2.20 bet365

Skadeläget:
Buyuk och Luyindama Nekadio saknas för hemmalaget. Medan Pereira Dos Santos och Tokoz saknas för bortalaget.

bet365 livestreamar alla matcher i turkiska Super Lig.

This is the stats tab
This is the post tip