Marknaden har Galatasaray SK som på tok för stora favoriter i Champions League kvalreturen när Vilnius FK Zalgiris gästar dem på NEF Stadyumu. Visst ägde Galatasaray mycket av bollen i det första mötet på LFF Stadium, men det var ett jämt möte överlag där Zalgiris gjorde en bra prestation. I och med detta blir mycket speltips att Zalgiris återigen gör en stabil insats.

Snacka om klimax i förra veckan, då lagen möttes i Litauen. Fram tills kvarten kvar hade Zalgiris en ledning genom Mathias Oyewusi Kehinde. Dock kvitterade Galatasaray genom Abdülkerim Bardakci och minuterna senare tog ledningen genom Halil Dervisoglu. På tilläggstid ordnade inhopparen Donatas Kazlauskas en kvittering - men drog även på sig en utvisning, efter att ha dragit av sig tröjan vid firandet och fått sitt andra gula kort.

Vinnaren av detta möte ställs mot Ludogorets eller Olimpija Ljubljana. Självklart är Galatasaray megafavoriter till avancemang. Galatasaray vann den turkiska Süper Lig med 8 poäng före ärkerivalen Fenerbahce. I och med att ligaspelet ännu inte har börjat är laget fortsatt ringrostigt - något som öppnar upp för Zalgiris, som är varma i kläderna då A Lyga pågår.

Zalgiris bjuder på kamp?

Med tanke på hur första mötet spelades är det inte mycket som talar för en extrem Galatasaray dominans i matchen. Zalgiris hopp om avancemang lever och de kommer att vara taggade till tänder för att försöka sätta käppar i hjulet för de turkiska giganterna.

Handikapp linan känns helt felaktig då detta inte lutar mot en utklassning, med tanke på Zalgiris form. Därmed blir det ett spel på att Zalgiris täcker den högt uppsatta handikapp linan, som ligger på +2,5 mål i fördel. Då kan de till och med förlora matchen mot Galatasaray med upp till två mål i skillnad, som 1 - 0, 2 - 0 eller 3 - 1. Spelet sitter ändå.

Speltips Galatasaray - Zalgiris:
2 asian +2,5 (samma som Zalgiris +2,5 mål). Odds 1.82 hos Unibet , 888sport & LeoVegas .
This is the stats tab
This is the post tip