Lunchmacka på "Marassi" i Genoa! Jag väljer att klicka in på ett hörnspel.

Aurelio Andreazzolis Genoa har fått en fin start på säsongen. Även fast Genua-klubben stundtals för utspelade mot Roma på Stadio Olimpico i premiären var givetvis poängen i den eviga staden meriterande. Anfallet med nya Pinamonte tillsammans Kouamé och legendaren Goran Pandev har sett kompetent ut inledningsvis, och segern senast mot Fiorentina var inte alls oförtjänt.

Roma - Genoa 3-3 (5-1 hörnor)
Genoa - Fiorentina 2-1 (9-8 hörnor)

Gästande Atalanta gjorde succé under Gasperini i fjol och redan till veckan ska Glenn Strömbergs gamla klubb ut i Champions League. På onsdags väntar Dinamo Zagreb i den kroatiska huvudstaden. La Dea har inlett säsongen i Serie A ganska svajigt men offensiven ser fortsatt väldigt spännande ut med Ilicic, Papu Goméz, Duván och nya Muriel. Och precis som i fjol verkar Bergamo-klubben vara ett offensivt balanserat lag som även är ett väldigt pålitligt hörnlag, något spelbolagen inte riktigt verkar har hängt med på.

SPAL - Atalanta 2-3 (2-10 hörnor)
Atalanta - Torino 2-3 (10-5)

Gasperini har kvar samma manskap som förra säsongen då Atalanta var ett av de lagen som skapade flest hörnor i Serie A. Atalanta var även det laget som gjorde flest mål i Serie A den gångna säsongen. Jag förväntar mig att La Dea för matchbilden i Genua och jag tycker Atalanta att vinna hörnmatchen till 1,80 är riktigt bra hos bet365 .

/F0rza

This is the stats tab
This is the post tip