Ny Juvetriumf i helgen? Jag tror det.
Asian -1 spelas mot Genoa, spelet innebär pengarna tillbaka på uddamålsseger. Förlust om Genoa nyper en poäng och vinst om Juve vinner med 2+ mål.

Att Juventus är totalt överlägsna i Serie A har väl knappast undgått någon. 24-3-0 i Serie A. Vunnit 12/13 på bortaplan. Nu är visserligen just Genoa ett av lagen som tagit en poäng av Juve, men tror inte det upprepas här.

Juve har fått fyra dagars vila efter urladdningen mot Atlético Madrid. Trots att de dras med en del skador var bänken då rätt så stark. Det här är sista matchen före landslagsuppehållet, så det lär bli en rätt stark elva igen även om Ronaldo ska vila. Tänkbart lag:

Perin,
Cancelo, Bonucci, Rugani, Sandro
Can, Pjanic, Bentancur
Dybala, Kean, Bernardeschi

För Genoa är dessvärre Hiljemark out för säsongen. Har ett okej skadeläge i övrigt. Saknar naturligtvis Piatek (som gått till Milan). Polacken hann göra 13 mål - Genoa har gjort 32 totalt i ligan. Har gått mållösa i tre raka matcher och senaste tio är det bara Chievo+Cagliari som gjort lika få.

Ska skilja en klass mellan lagen här. Om Juventus bara vill och står för en prestation som inte är alltför långt från 100% ska de vinna. Med fyra dagars vila och ambitionen att gå liga-obesegrade intakt ska de ha toppchans mot ett uddlöst Genoa.

2-0 till Juve?

Speltips: Juve med asian hcp -1. Odds 2.00 hos bet365 .

bet365 livestreamar alla Serie A-matcher.


This is the stats tab
This is the post tip