Innan landslagsuppehållet rekade jag att Roma inte skulle besegra nykomlingen Venezia på bortaplan. Marknaden erbjöd 2.65 i odds på att Venezia skulle plocka poäng. Roma åkte hem utan någon poäng som helst. I nästa omgång väntar ett nytt tufft bortamöte mot Genoa på Stadio Luigi Ferraris. Genoa har varit svårslagna med tränaren Davide Ballardini. Ännu bättre väntas de bli med AC Milan legendaren Andriy Shevchenko som ny chef. En injektion är att vänta där Genoa har fin chans till poäng.

Trots att Genoa har varit svårslagna och spelat oavgjort i de tre senaste omgånger, så ligger laget precis ovanför bottenstriden. Det räckte för att de nya amerikanska ägarna skulle plocka in Serie A ikonen Andriy Shevchenko - som har haft stora framgångar med Ukraina som förbundskapten. Till sitt förfogande har han anfallaren Mattia Destro, med 6 ligamål, i toppslag, samt försvararen Domenico Criscito, som har nätat 5 gånger i ligaspelet. Plus en massa spelare som krigar om en startplats.

Roma fick en lysande säsongsinledning under sin nya tränaren Jose Mourinho. Allt eftersom har laget spelat sämre. Det är bara segern över tabelljumbon Cagliari, som för övrigt kom sent i matchen, som är den enda trepoängaren sedan början av oktober månad. Bakom sig har de två förluster mot AC Milan med 1 - 2 samt Venezia med 2 - 3. Det är grus i maskineriet i Romas trupp, med flera nyckelspelare ur form. På resande fot är Roma svaga, med hela fyra förluster på sex bortamöten i Serie A.

Formen är inget vidare i Roma, som har bara en seger på de sju senaste tävlingsmatcher, i Serie A och Europa League. Det är skrällchans även för Genoa, som kommer att ha en stor effekt av tränarbytet. Samt att laget är svårslaget. När formen är iskall i Romas trupp är det mycket som talar för att Genoa har en 50 % chans att inte gå lottlösa från hemmamötet. Marknaden erbjuder betydligt större odds än så på att Genoa tar poäng, vilket är svårt att motstå, med tanke på den iskalla formen hos gästerna.

Därmed blir det ett spel på en dubbelchans till Genoa, alltså att de vinner matchen eller att mötet slutar oavgjort.

Speltips Genoa - Roma:
1X - odds 2.33 hos Pinnacle .

---
Preliminär startelva - Genoa:
Salvatore Sirigu, Domenico Criscito, Johan Vasquez, Andrea Masiello, Andrea Cambiaso, Stefano Sturaro, Milan Badelj, Nicolo Rovella, Davide Biraschi, Pablo Galdames & Mattia Destro.

Preliminär startelva - Roma:
Rui Patricio, Roger Ibanez, Marash Kumbulla, Gianluca Mancini, Stephan El Shaarawy, Jordan Veretout, Bryan Cristante, Rick Karsdorp, Lorenzo Pellegrini, Henrikh Mkhitaryan & Tammy Abraham.
---

This is the stats tab
This is the post tip