På Ghelamco Arena tar belgiska Gent emot Dynamo Kiev från Ukraina i det första av två kvalmatcher till Champions League. Gent är småfavoriter till seger, i en annars rätt så öppen match. Båda lagen har vunnit en match vardera i kvalet, där det har bjudits på helt okej underhållning. Båda lagen är också skickliga på att försvara sig och vill absolut inte bjuda motståndarna på något. Därmed tror jag på en stängd match, med avvaktande spel som resulterar i att det inte blir så många gjorda mål i matchen.

Det har inte varit någon vidare start på säsongen för Gent, som efter sex omgångar har två vinster och fyra förluster. De har varit öst in mål framåt eller läckt in mål bakåt, utan snittar ungefär ett mål per match både fram och bak. Även om starten har varit usel så kommer Gent från en bra insats senast mot tabelljumbon Mouscron, där det blev en 1 - 0 vinst. Innan denna match blev det också seger, i Champions League kvalet, mot Rapid Vienna med 2 - 1. Så Gent är på gång igen och ser väldigt starka ut.

Det gör även Dynamo Kiev, som håller på och föryngrar sin trupp, med väldigt spännande namn som anfallaren Vladyslav Supryaga. Mykola Shaparenko och Gerson Rodrigues håller också en hög nivå, där båda gjorde mål mot AZ Alkmaar i 2 - 0 vinsten i Champions League kvalet. Det är starkt av Dynamo Kiev att hålla nollan mot AZ Alkmaar, samt också bra att bara släppa in två mål i ligan, efter tre omgångar. Dynamo Kiev är starka i sitt försvar och svåra att bryta ner, så detta blir tufft för Gent.

Då matchen spelas i två kvalomgångar gäller det att få med sig ett så bra resultat som möjligt, för båda lagen, från det första mötet. Båda lagen kommer från starka defensiva insatser dessutom och har hunnit spela ihop sig med ett flertal matcher i ryggen. Jag kan inte se någon offensiv match här utan mest två lag, där spelarna krigar hårt för varandra i syfte att inte bjuda motståndarna på några misstag. Det lär bli en försiktig inledning. Jag tvivlar starkt på att vi får se fler än två mål totalt i matchen.

Speltips Gent vs Dynamo Kiev:
Under 2,5 mål - odds 1.78 hos 888sport , Nordicbet , Betsson & Betsafe .

---
Bekräftad startelva - Gent:
Davy Roef, Alessio Castro-Montes, Igor Plastun, Michael Ngadeu-Ngadjui, Nurio, Elisha Owusu, Niklas Dorsch, Roman Bezus, Roman Yaremchuk, Vadis Odjidja-Ofoe & Laurent Depoitre.

Bekräftad startelva - Dynamo Kiev:
George Buschan, Alexander Karavaev, Vitalii Mykolenko, Illia Zabarnyi, Tomasz Kedziora, Vitaly Buyalsky, Serhiy Sydorchuk, Mykola Shaparenko, Carlos De Pena, Vladyslav Supriaga & Gerson Rodrigues.
---

This is the stats tab
This is the post tip