Danskarna åker till Georgien för en småknepig bortamatch på söndagen.
Mitt speltips: Över 1,5 mål av bortalaget. Spelet innebär att Danmark måste göra minst två mål i matchen.
1.89 hos SpeedyBet , FastBet eller Bethard .

Gillar det här spelet bättre än oddset för rak bortaseger, då det betalar betydligt bättre. Visst finns risk för förlust om Danmark skulle vinna med 1-0, men jag tycker de ska ha goda chanser för minst dubbelt nätrassel i den här matchen. Gillar deras lag skarpt. Elvan senst innehöll namn som Forsbergs Leipzig-kamrat Poulsen (15 Bundesligamål i fjol), talangen Skov (öste in osannolika 29 ligamål för FCK säsongen 18/19 och tillhör nu Hoffenheim), Gytkjær (Poznan), Dortmund-Delaney. Och så Christian Eriksen förstås. På bänken satt spelare som Ajax-Dolberg, MFF-Christiansen, Schöne (Ajax i fjol) och Bournemouth-Billing. Tycker det kryllar av kvalitét på ett sätt som osar åtminstone kvartsfinal i nästa sommars slutspel.

Om de får ihop allt. Det var trots allt inte länge sen spelarna strejkade. Men det verkar mer harmoniskt nu. Vann sin Nations League-grupp (Wales och Irland) rätt så bekvämt och har fått en okej start i EM-kvalet:
3-3 borta mot Schweiz.
1-1 hemma mot Irland.
5-1 hemma mot just Georgien.
6-0 borta mot Gibraltar.

Irlandkrysset var en missräkning, men Danmark var klart bättre i den matchen och borde ha vunnit.

Georgien har som väntat haft det tufft i kvalet:
0-2 hemma mot Schweiz.
0-1 borta mot Irland.
Seger mot Gibraltar.
Och så då 5-1 i Danmark.

Den store spelaren är Kvirkvelia från Lokomotiv Moskva. Annars är truppen en blandning av spelare från diverse mindre/mellan-klubbar runtom i Europa. Det var stor klasskillnad när lagen möttes i Danmark och jag ser inte hur det skulle bli en totalt annorlunda historia här bara för att Georgien spelar hemma. Georgien är förvisso ett snäpp bättre hemma än borta men brukar ha det tufft mot större nationer. Lag som Serbien, Schweiz, Österrike och Tyskland har i relativ nutid lyckats göra minst två mål i Georgien. - tycker danskarna ska ha bra chans att göra det samma.

0-2?

This is the stats tab
This is the post tip